Actualitate

Peluza Nord – Rapid București refuză să intre pe stadion până când nu va fi acceptată toată lumea – Suporterii Rapid nu-și discriminează camarazii pe motiv de vaccinare

Suporterii echipei Rapid au făcut un anunț impresionant pe contul lor de Facebook. Îl redăm ca atare:

„În contextul ultimelor măsuri impuse de autorități, ținem să precizăm că Peluza Nord nu se va prezenta la meciurile echipei până în momentul când nu se va permite utilizarea capacității stadionului de desfășurare într-o proporție rezonabilă pentru toată lumea.

În condițiile în care zilele trecute finala Cupei din Bulgaria s-a desfășurat în condiții normale, fără să fie nevoie de adeverințe sau teste PCR, considerăm că măsurile actuale sunt cel puțin exagerate și ritmul în care se dorește revenirea la normalitate este extrem de încet, mai ales atunci când vine vorba de accesul suporterilor la evenimentele sportive.

Decizia noastră se dorește a fi una care nu vrea să încurajeze inegalitatea sau îngrădirea drepturilor. Așteptăm cu nerăbdare momentul în care vom putea lua cu asalt stadioanele din România și ne vom putea manifesta exact cum trebuie: cântând, fluturând steaguri și bucurându-ne alături de toți frații noștri din tribune.

Hai Rapid!

Libertate pentru suporteri!”

 

Sursa: ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile