Actualitate

Penibil: Trei cucoane plătite de Pfizer fac circ pe stradă și în ograda G4 Media în numele părinților din România

FACEBOOK NEWS: Ieri, publicația foarte civilă G4 Media gira în spațiul public o idee absurdă: Aceea că „părinții” (deci la plural – poate chiar o majoritate?) protestează împotriva deciziei de-a nu mai închide școlile.

Și ne uităm pe protest și vedem că-s literalmente trei fătuci. Însă G4Media nu ne spune cine sunt aceste fătuci. Aflăm însă din altă parte (după ce săpăm după poze) că fătucile sunt de la Asociatia Mame Pentru Mame.
Ei bine… doar în anul 2020 Asociația ”Mame pentru Mame” a primit aproape 100.000 de lei de la Big Pharma. 71.000 de la Pfizer și 24.000 de la Sanofi.
În 2018, 2019 și 2020, Asociația cu pricina a înghițit peste 350.000 lei, predominant de la Pfizer. În anul 2018 au primit nu mai puțin de 230.000 lei în sponsorizări doar de la Pfizer România. Aceste date sunt publice pe site-ul ANMDMR.
Între timp, în lumea reală: 99% dintre părinți refuză procedurile abuzive de „testare” a copiilor și cele mai recente sondaje dau ca cifră 86% părinți care vor neapărat școala să se desfășoare normal. Ba, mai mult, 54% vor să se desfășoare normal indiferent de ce spune pixul lui Raed Arafat c-ar fi ”incidența”.
Și iată, dragii moșului, așa arată un paid shill:
Există mulți din ăștia. Sute sau mii de ”ONG-uri” menite să lupte (pe bani mulți, nu pe gratis) împotriva voinței majorității și să vă facă pe voi, majoritatea, să credeți că sunteți minoritari sau marginali.
Nu sunteți minoritari și nici marginali. EI sunt marginali. De aceea trebuie opriți cu orice preț.
Ei au făcut protest cu 3 oameni (că atâția susținători au). Mâine (azi) ar trebui să fim 500.000 în stradă!
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile