Fară Categorie

Percheziții la un spital din Capitală. Conducerea CF Witting, abuz în serviciu?

Două percheziții au loc vineri dimineață într-un dosar cu acuzații de abuz în serviciu referitor la achiziții de echipamente de protecţie COVID 19.

Polițiștii de la Transporturi sub coordonarea Parchetului Sectorului 1 au descins la Spitalul CF Witting, iar suspiciunile anchetatorilor se îndreaptă asupra conducerii, conform surselor G4Media.ro.

Comunicatul integral al Poliției Române

„În cursul zilei de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, efectuează 2 percheziţii domiciliare, în 2 locaţii din municipiul Bucureşti, dintre care una este la sediul unei persoane juridice, iar cealaltă la sediul unei instituţii publice (spital).

Percheziţiile domiciliare se efectuează într-un dosar în care se cercetează săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 alin. (1) C.P. în achiziţiile publice privind echipamente de protecţie COVID 19 şi care se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.”

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile