Actualitate

Persoanele vaccinate au murit din cauza „variantei Delta” la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate: Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficientccinate

Un raport întocmit de Serviciul de Sănătate Publică din Anglia, publicat luna aceasta, cu titlul „Variantele SARS-CoV-2 îngrijorătoare și variantele aflate sub investigație în Anglia”, are câteva constatări care s-ar putea să-i deranjeze pe susținătorii vaccinului, relatează National File.

Cifrele arată că persoanele vaccinate au contractat și au murit din cauza așa-numitei variante „Delta” a Coronavirusului la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate între 1 februarie 2021 și 12 septembrie 2021.

În perioada de timp în cauză, persoanele nevaccinate ar fi reprezentat 257.357 de cazuri Delta din totalul de 593.572 de cazuri Delta (aproximativ 43%) și 722 din 2.542 de decese Delta (aproximativ 28%) „în termen de 28 de zile de la data specimenului pozitiv”. Ce înseamnă asta? Înseamnă că marea majoritate a deceselor Delta în Anglia în această perioadă au avut loc în rândul persoanelor vaccinate, NU în rândul persoanelor nevaccinate.
Sursa: ActiveNews 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile
0
Spune-ți si tu părerea.x