Actualitate, Politic

Persoanele vaccinate nu sunt imunizate! – Gabriela Firea anunță că are COVID-19: Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze – soţul, mama, apropiaţii, dar acum suntem pozitivi

Senatorul PSD Gabriela Firea anunţă că va lipsi de la şedinţa Parlamentului pentru votul de învestire a Cabinetului Cioloș pentru că a fost confirmată cu COVID-19.

Ea spune, într-un mesaj pe Facebook, că, deși chiar azi se împlinesc trei săptămâni de la cea de-a treia doză de vaccin, în urma unui test a aflat că are COVID. La fel, și soțul și mama sa: „Deşi chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una uşoară şi aşa sper să rămână. Toţi din casă suntem vaccinaţi cu 3 doze : soţul, mama, apropiaţii dar acum suntem pozitivi”.

„Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja. Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive.”

Sursa: HotNews 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile