Actualitate

Peste 10 țări au depus plângere împotriva guvernului. Acestea acuză statele de genocid în contextul pandemic

11 țări din lume au semnat plângeri împotriva guvernelor. Acuzațiile sunt făcute în context pandemic și poartă titlul de crime împotriva umanității. Curtea Penală de la Haga a acceptat plângerea.

În această săptămână, 11 țări au depus o plângere la Curtea Penală Internațională pentru apărarea drepturilor constituționale. Acuzațiile au în vedere crime împotriva umanității. Denunțarea semnată de secretarii fiecărui stat și de Angelo Giorgianni în calitate de secretar general al Organizației Mondiale a Vieții (OMV).

Ce este OMV?

Organizația Mondială a Vieții este cea care organizează strategii politice pentru a apăra drepturile constituționale și tot ceea ce privește libertățile cetățenești. Mai mult, se autosesizează în cazul măsurilor autoritare și anti-instituționale.

Angelo Giorgianni, judecătorul anti-mafie, președinte al Asociației L’Eretico și secretarul general al OMV, alături de alte persoane din lumea justiției au prezentat o acțiune judiciară la Curtea Penală Internațională de la Haga.

Acțiunea acuză Israelul și compania Pfizer de genocid și de testare a vaccinului anti-Covid pe oameni. Tribunalul de la Haga a acceptat plângerea și trebuie să emită o hotărâre.

Țările semnatare

Printre țările semnatare din America Latină se numără Columbia, Chile, Argentina, Uruguay, Peru, Brazilia, Costa Rica, Panama, Mexic, Bolivia și Ecuador.

Ce prevede plângerea?

Plângerea cuprinde nenumărate inconveniente foarte grave cauzate de măsurile de restricționare a libertății, coroborate de o vastă literatură științifică care ocupă până la 20 de pagini din cele 37 ale documentului, cum ar fi: îngrijirea sănătății întreruptă pentru alte boli grave, decât Covid-19, tulburări psihice la adulți, apatie și depresie din cauza lipsei de speranță pentru viitor care decurge din închiderea continuă a activităților comerciale, publice și școlare, tulburări mentale la copii cu o creștere a cazurilor de timiditate și automutilare.

Sursa: oficialmedia.com

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile