Actualitate, Economic, Politic

Petre Daea susține că nu vor fi noi scumpiri la alimente în această iarnă

Creșterea prețurilor la alimente a afectat deja un număr mare de români, mai ales pe cei cu venituri reduse. Și mulți se gândesc cu înfrigurare, având în vedere că se apropie Sărbătorile, la cum va arăta situația la nivel de coș de cumpărături și dacă vor apărea noi scumpiri la alimente, în preajma Crăciunului.

Să ne așteptăm la noi scumpiri în această iarnă, la alimente? Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a părut să încerce să-i liniștească pe români, spunând că în perioada ce vine nu se întrezăresc scumpiri. Nu s-ar justifica „obiectiv”, spune oficialul din Guvern.

Daea: Am fost și sunt de fiecare dată în magazine

În perioada următoare nu se pot întrezari, și nici nu se justifică obiectiv scumpirile. Am fost și sunt de fiecare dată în magazine.

Prețurile la produsele de bază, care asigura furajarea animalelor, s-au stabilizat. De asemenea, la energie și la gaze”, a susținut ministrul Daea, la Antena 3.

În tot acest timp, românii fac deja calcule peste calcule și se gândesc la ce vor pune pe masă de Sărbători. Și la cât va ajunge prețul cărnii de porc, pentru mulți prezentă, anii trecuți, în meniul tradițional, de Crăciun, alături de cozonaci și alte preparate făcute în casă.

 

Sursa:national.ro 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile