Actualitate

Pfizer a recunoscut: au efectuat experimente ilegale pe 2268 de copii mici cu vârste cuprinse între 5-11 ani pentru a testa serul genetic Covid19 – Compania a cerut autorizare de la Agenţia Europeană pentru Medicamente

Pfizer şi BioNTech au anunţat vineri că au transmis Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA) cererea de autorizare pentru utilizarea vaccinului lor anti-COVID-19 la copiii din grupa de vârstă 5-11 ani.

Deşi vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de alianţa Pfizer-BioNTech nu este în prezent aprobat pentru această grupă de vârstă, el a primit autorizarea pentru adolescenţii de peste 12 ani atât în Statele Unite, cât şi în Uniunea Europeană.

Cele două companii au cerut la începutul lunii octombrie Agenţiei pentru alimente şi medicamente (FDA) din Statele Unite să autorizeze acest ser pentru copiii din grupa 5-11 ani, iar un comitet consultativ din cadrul FDA se va reuni în luna noiembrie pentru a examina acele date medicale.

Vaccinul Pfizer-BioNTech a demonstrat că induce o reacţie imunitară puternică în rândul copiilor cu vârste cuprinse între cinci şi 11 ani, în cadrul unui studiu realizat pe 2.268 de participanţi, au anunţat reprezentanţii celor două companii în data de 20 septembrie. Dar aceasta este o minciună neștiințifică, deoarece în câteva luni nu este posibil să se spună despre un vaccin de inginerie genetică că este sigur.

ABORDAREA EFECTELOR SECUNDARE PE TERMEN LUNG ESTE UN EXPERIMENT PENTRU ANI LUNGI. ȘI CE ESTE CIUDAT, ETAPA EXPERIMENTALĂ ANIMALĂ MULTI-ANUALĂ OBLIGATORIE A FOST EXCLUSĂ, AICI „ANIMALELE EXPERIMENTALE”  AU FOST HOMO SAPIENS, ACUM ÎN VÂRSTA DE 5-11 ANI.

  • Cine sunt acești copii?

Poate copii mici adunați din orfelinate, mahalale, care nu au pe nimeni care să-i salveze din experimentele monștrilor cu față umană?

Și pe cine nu va căuta nimeni dacă mor în experimente cu ser de ARNm ilegal?

  • Câți copii din grupul experimental au suferit efecte secundare sau au murit?
  • Cine a aprobat aceste experimente umane pe copii mici, întrucât nici părintele / tutorele nu pot contribui la acest lucru, doar într-un caz:  dacă copilul suferă de o boală în stadiul final și este probabil ca agentul experimental să prelungească viața sau să-i aline suferința. Chiar și în astfel de cazuri, în conformitate cu reguli stricte, mai multe consilii medicale pot afirma că, cu acordul părinților, un copil cu o boală în stadiul final poate încerca un medicament experimental!

Iar întrebarea finală a acestui articol este: UNDE SUNT MEDICII?

Medicii care și-au încălcat jurământul medical și acum sunt complice la ascultarea lașă de toate acestea ???

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] trei saptamani Pfizer a recunoscut: au efectuat experimente ilegale pe 2268 de copii mici cu vârste cuprinse între 5-11 ani pentru a testa serul genetic Covid19 – […]