Actualitate

Piperea scoate la lumină datele ascunse din Recensământ: De aici ni se trag toate problemele! Date nefezabile

Avocatul Gheorghe Piperea analizează datele de la Recensământ. Acesta spune că numai 16% din români au studii superioare, lucru care face ca în țară situația să fie una dezastruoasă. Piperea e convins că tot răul ni se trage de la lipsa de educație. Iată argumentele avocatului:

„Întrerupem acest program de voie cu o mică știre extrasă din publicarea rezultatelor (parțiale) ale eșuatului referendum* din 2022. Cică suntem 19 milioane, rezidenți. În 10 ani am scăzut demografic cu 1,1 milioane. Să vedem acum reflecția acestei cifre în datele de la Autoritatea Electorală Permanentă și de la MS.

Au studii medii 43,5% dintre cetățenii români și 16% studii superioare. Restul au studii oprite la nivel gimnazial sau primar ori sunt analfabeți. De aici rezultă toate problemele României, actuale și pe termen mediu. Un președinte real și o clasă politică rațională ar trebui ca, 50 de ani de acum încolo să aloce 10% din PIB educației și cercetării. Ăsta ar trebui să fie proiectul nostru de țară.

(în iunie 2022 descopeream, din cifre oficiale, că, în decurs de 10 ani, nu mai puțin de 1,5 milioane de oameni abandonaseră studiile la vârste de sub 15 ani)

Cifra aceasta este cea mai șocantă: 0,9% dintre cetățenii români sunt atei, agnostici sau fără religie. Țineți-vă bine: 99,1% sunt, mai mult sau mai puțin, religioși. Dintre cei care au răspuns întrebării (16,5 mil), mai mult de 85% sunt ortodocși. Asta este singura veste bună de la INS – mult timp de acum încolo, progresismul neo-marxist nu are șanse pe aici.

*reamintesc că peste 3 mil oameni au rămas ne-recenzați, datele despre ei fiind estimate de INS, deci ne-fezabile”, scrie Piperea pe Facebook.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile