Actualitate

PITEȘTI/ Bărbat încătușat, înjurat după care decedat. Moartea a survenit după un incediu din care a ieșit bruscat și lovit de polițiști

În localitatea Pitești un bărbat de 63 de ani a decedat după ce a fost scos dintr-ul local care ardea. Polițiștii l-au încătușat și l-au înjurat, spun martorii.

După ce oamenii legii l-au trantit la pământ pentru a-l încătușa, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și n-a mai putut fi salvat de medici. Martorii spun că a fost pus la pământ și piciorul unui polițist ar fi ajuns pe gâtul bărbatului.

Declarația Ministrului de Interne

„Tragedia de la Pitești m-a întristat. Pentru mine când moare un om în timpul unei intervenții este cu adevărat o tragedie. În timp ce asigurau intervenția ISU la un incendiu, Polițiștii de la secția 2 au încercat să încătușeze un bărbat de 63 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care refuza să părăsească locația.Bărbatul de 63 de ani a intrat în stop cardio-respirator și, cu toată intervenția echipajului de ambulanță, acesta a decedat. Ancheta este preluată de un procuror și se va face urgent lumină”, a precizat ministrul de Interne, Lucian Bode.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile