Actualitate

PNL vrea interzicerea dr. GROȘAN pe TV. Se cere intervenția CNA

Laurențiu Leorneanu, Vicepreședintele PNL, deputat de Neamț susține că trebuie să se ia măsuri împotriva promovării antivacciniștilor. Liberalul face referire și la cei care oferă tratamente alternative care nu coincid cu protocoalele medicale.

Declarația deputatului

„În ultima vreme, observ un fenomen periculos care este din ce în ce mai răspândit în spațiul public: impostori care susțin tratamente care încalcă protocoalele medicale sunt promovați frecvent, iar anti-vacciniștii sunt peste tot la tv, mai ceva ca medicii care se află în prima linie de luptă cu pandemia.
Cel mai grav este că mulți români cred în cuvintele acestor impostori, refuză terapiile medicale, precum administrarea oxigenului, nu cred în purtarea măștii de protecție sau nu cred în virus, chit că ajung să se îmbolnăvească grav”, a declarat Laurențiu Leoreanu.

Exemplul lui, Flavia Groșan

Chiar dacă Dr. Groșan a vindecat mii de persoane, deputatul a oferit-o drept exemplu pe aceasta. „„Este complet iresponsabil ca aceste persoane, precum Flavia Groșan, să continue să fie promovate. Există instrumente prin care instituțiile abilitate, printre care și CNA, pot interveni pentru a lua măsuri împotriva acestui fenomen.”

Răspunsul Flaviei Groșan

„Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională. Acum folositi acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată in viața asta.
Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știința. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic si vindec oameni. Va pupa mama!
PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile. Nu cu un ochi pe Netflix si cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea sa vedem ce a mai postat pe pagina. :)))))„, a scris dr. Flavia Groşan, pe pagina de Facebook.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile