Actualitate

PRAHOVA/ Soț și soție morți după vaccin. Fiica lor este pe secția ATI din cauza reacțiilor adverse

La Spitalul Județean de Urgență, în județul Prahova, două persoane, soț și soție, au decedat imediat după administrarea vaccinului anti-coronavirus. Cei doi aveau simptome de coronavirus, dar au crezut că este o simplă răceală. Fiica lor este pe secția ATI a spitalului în stare gravă.

 

Femeia avea 66 de ani, iar bărbatul 71. Acestora le-a fost administrat vaccinul de la Pfizer în data de 3 martie. Reacțiile adverse s-au manifestat de atunci, în data de 6 martie ajungând ambii înapoi în spital. Pe certificatul de deces al femeii, însă, la cauză, este trecută insuficiență cardio-respiratorie severă, disfuncție multiplă de organe, bronhopneumonie cu SARS-CoV-2 și alte boli, dar nu severe, iar la soțul acesteia, insuficiență cardio-respiratorie severă, bronhopneumonie cu SARS-CoV-2 și cardiopatie ischemică.

 

Fiica lor este vaccinată cu serul de la AstraZeneca și momentan se află și ea pe ATI. Momentan este demarată o anchetă pentru a se stabili cauza morții de către DSP Prahova, la ordinul Prefectului.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile