Fară Categorie

Preoți care îl neagă pe Dumnezeu în slujba terorii vaccinale: „Doar preoții vaccinați să poată să îi împărtășească pe credincioși”

Dacă nu se poate, o persoană religioasă sau laică, vaccinată, să fie numită ” – este propunerea unui episcop italian.

În urmă cu un an, Papa Francisc a deschis campania de imunizare a Vaticanului prin vaccinarea împotriva Covid. Şi s-a implicat continuu pentru a creşte gradul de conştientizare a importanţei accesului universal la vaccin. Papa Francisc s-a întâlnit în secret cu directorul Pfizer, care împinge avortul, de două ori anul trecut – Detaliile complete ale întâlnirilor dintre cei doi promotori proeminenți vaccinului COVID rămân învăluite în mister

Biserica italiană a urmat exemplul Suveranului Pontif. Doar persoanele vaccinate să îi împărtăşească pe credincioşi – este ceea ce cere episcopul de Cremona, Antonio Napolioni, într-o scrisoare pe care a trimis-o preoţilor şi diaconilor din dieceză, notează La Stampa.

„Este recomandabil ca preoţii care împărtăşesc să aibă grijă să se afle într-una din cele trei condiţii prevăzute de lege: vaccinare, vindecare după Covid sau test negativ. În cazul în care acest lucru nu este posibil, o persoană potrivită, religioasă sau laică, care a fost vaccinată, ar trebui să fie numită ”, a observat prelatul.

Sursa: Mediafax

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile