Actualitate

Prezentator de televiziune, stop cardiac în timpul emisiunii, la doar o săptămână după rapelul anticovid – „Vaccinul salveză viața!” spunea jurnalistul

Prezentatorul de televiziune brazilian Rafael Silva a suferit un stop cardiac în timpul unei emisiuni în direct, la o săptămână după ce a primit vaccinul de rapel COVID-19, potrivit Covid World.

Prezentatorul și reporterul de televiziune Rafael Silva a fost spitalizat după ce a suferit un stop cardiac în timpul transmisiunii în direct de ieri la TV Alterosa. Silva prezentao știre când s-a prăbușit la pământ.

Tânărul de 36 de ani își primise rapelul cu doar o săptămână în urmă.
Camera de filmat a trecut rapid la niște imagini prefilmate, în timp ce acesta era îngrijit.
În vârstă de 36 de ani a fost transportat de urgență la spital după incident, unde a început să dea semne de ameliorare, potrivit producătorului TV Alterosa, Kadu Lopes:
„Răspunde la tratament și își mișcă mâinile și picioarele. Acest lucru este bun, potrivit medicilor.
Încă nu știm ce s-a întâmplat cu Rafael”.
Silva va rămâne la terapie intensivă, iar marțea aceasta va fi supus unui nou set de examene medicale.
Săptămâna trecută, prezentatorul TV s-a lăudat pe rețelele de socializare că a primit rapelul. El a postat acest tweet pe 28 decembrie:
„Trăiască a treia doză. Îmi pare rău pentru cei care nu au această oportunitate. Vaccinurile salvează vieți”.
Incidentul este un alt șoc pentru Brazilia, după ce scafandrul olimpic Ian Matos a murit la câteva luni după ce a primit vaccinul COVID și, mai recent, când celebrul cântăreț Cantor Maurílio a murit din cauza unor cheaguri de sânge la doar șase săptămâni după ce a primit a doua doză de vaccin.
Sursa: ActiveNews

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile