Actualitate

Primăriță din Bihor și soțul său, reținuți pentru tentativă de omor după ce au bătut cu sălbăticie un fost procuror(+VIDEO)

Momente de groază au avut loc într-un magazin deținut chiar de o primăriță din Bihor și de către soțul acesteia. Potrivit ultimelor informații, cei doi parteneri au bătut fără milă un fost procuror ajuns în locație, fără a mai ține cont de consecințe sau de funcția deținută. La o lună de la evenimentul terifiant, cei doi agresori au fost reținuți, cu puțin timp în urmă, de polițiști, cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore.

 

Scene de groază filmate de martori

La finalul lunii septembrie, un fost procuror, în vârstă de 62 de ani, a fost aproape desfigurat cu un clește pentru tăiat lanțuri de către primărița comunei Brusturi, județul Bihor și de soțul acesteia într-un magazin de materiale de contrucții, deținut de cei doi. Potrivit imaginilor video filmate de martori, Ioan Bodogai, a fost desfigurat în bătaie, fiind lovit atât la nivleul membrelor inferioare, cât și la nivelul feței și capului.

“Am fost atacat. Mi s-a fracturat piciorul, am fost lovit în cap”, a transmis victima, într-o filmare.

În cursul zilei de ieri, cei doi agresori, în vârstă de 50 de ani, respectiv, 47, au fost au fost duşi în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru audieri, în dosarul penal deschis sub acuzaţia de tentativă la omor.

Se pare că principalul motiv al izbucniii conflictului a fost acela al unei promisiuni de angajare neonorate din partea primăriței PSD, ceea ce l-a enervat pe procuror, devenind un critic dur al acesteia.

Poziția Parchetului cu privire la agresiunea comisă de primăriță după audierea celor doi

După mai multe ore de audieri, Livia Bârlău şi Petre Bârlău au fost reţinuţi în Centrul de Arest Preventiv al Poliţiei Bihor.

„Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi ca fiind coautori la infracţiunea de tentativă la omor, constând în aceea că i-au aplicat părţii vătămate mai multe lovituri la nivelul capului şi membrelor, care i-au pus acesteia viaţa în pericol”, a declarat procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gligor Sabău.

În cursul zilei de astăzi, au fost transmise informații noi privind modul în care s-au defășurat scenele violente petrecute la finalul lunii septembrie.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor anunță, joi, că B.F.P. în vârstă de 50 ani și B.L.D. în vârstă de 47 ani sunt cercetați pentru tentativă la omor. Pe 29 septembrie, B. I., de 62 ani, se afla într-un depozit pentru materiale de construcții din localitatea Brusturi, județul Bihor.

În contextul unui schimb de replici şi a unor acuze reciproce între B.I. şi B.F.P. pe fondul unei stări conflictuale anterioare, B.F.P şi B.L.D au lovit de mai multe ori victima cu pumnii şi picioarele.

B.I. a fost trântit la pământ de B.F.P., după care acesta din urmă a lovit în continuare victima, de mai multe ori, peste corp şi în zona capului cu un cleşte de tăiat metal lung de 40 de centimetri. Concomitent, suspecta B.L.D. a lovit victima, care se afla câzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului cu mâinile şi picioarele.

În urma agresiunii, B.I. a suferit mai multe leziuni, cele mai grave fiind la nivelul cutiei craniene, care necesită 30 zile de îngrijiri medicale, respectiv la un picior, răni ce necesită 100 zile îngrijiri medicale. Victima a rămas căzută la pământ în depozit, iar B.F.P. și B.L.D au plecat fără să se îngrijească de starea victimei şi fără să solicite ajutor medical pentru victimă”, a transmis Parchetul, potrivit observatornews.ro.

Sursa: Impact.ro 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile