Actualitate

Primarul cu furcile contra vaccinării obligatorii nu se lasă: „Mă amenințați cu dosare penale pentru că îmi apăr drepturile copiilor mei de a nu se vaccina?”

Primarul comunei Șuletea din județul Vaslui, Ciprian Robert Tamaș, amenințat cu dosar penal după exercitarea dreptului la liberă exprimare contra vaccinării obligatorii, un act de altfel interzis prin Constituția României, nu se lasă.

Primarul, care a susținut și Referendumul pentru Familie, revine cu două mesaje, către Arafat și pandemiștii de sub el sau de deasupra lui.

Le redăm integral asigurându-l de solidaritatea noastră. Ciprian Robert Tamaș:

„Haideți să facem o simulare la noile restricții stabilite de Guvernului României!

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a stabilit noi măsuri pentru localitățile în care sunt identificate multe cazuri de covid. Astfel, unde rata de incidență de covid este de peste 3 la mia de locuitori și sub 6, oamenii vor avea acces în restaurante, baruri și la evenimente private sau spectacole doar pe baza certificatului de covid.

Astfel, dacă demonstrezi că ești sănătos printr-un text covid sau arăți că ai trecut prin boală sau te-ai imunizat, ai acces la restaurante, evenimente publice și private, concerte, spectacole, piscine.

Să zicem că eu, Ciprian Tamaș, merg la o nuntă cu soția! Ea vaccinată, eu nevaccinat. Îmi fac testul covid și sunt negativ! La nuntă sunt pus la masă cu un domn…să-i spunem Harafat…care este vaccinat și nu mai are nevoie de test! Domnul Harafat, vaccinat fiind, este purtător de virus și mi-l dă și mie, nevaccinatul!

Concluzia? Venim la nuntă sănătoși, și plecăm de la nuntă infestați! Atât eu, cât și soția mea, vaccinată fiind!!

Deci…prin urmare, cu alte cuvinte…care este scopul acestor restricții??? Aștept răspunsile voastre, dragilor!”

*

Am fost restricționat de Facebook până astăzi să mai pot posta sau comenta! Nici like-uri nu am mai putut da, iar eu sunt bine! Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje primite din toate colțurile lumii, sunteți minunați!

Spre deosebire de ei, noi îl avem alături pe Dumnezeu! Iar ei să nu uite că Maica Domnului iubește România și pe locuitorii săi, iar singurul lucru de care mie îmi este teamă pe lumea asta este doar Dumnezeu!

Mă amenințați cu dosare penale pentru că îmi apăr drepturile copiilor mei de a nu se vaccina?? Dar credeți că voi nu veți da seamă nimănui pentru batjocora la care ați supus întreg poporul român??

Morții, fără a le mai face autopsie, i-ați trecut direct la Covid și ați impus reguli de înmormântare demne de toată nesimțirea: să fie îngropați ca niște câini, goi, în saci de plastic!! Nici copiii lor nu au putut să-și ducă părinții la groapă, că imediat ce ajungeau în țară erau băgați în carantină!!!Ați cumpărat:

✓2,2 milioane de măști achiziționate la un preț dublu de Unifarm, prin doi intermediari, importator fiind firma soției unui fost ofițer SRI,
✓1,2 milioane de măști de la un producător de pamperși din China, aduse la Unifarm printr-o firmă ai cărei acționari au avut afaceri offshore cu dr. Streinu-Cercel. Măștile au fost declarate neconforme de către UE și au trebuit retrase, în ciuda faptului că au costat 18 lei pe bucată, un preț de măști profesionale, pentru personalul medical.
✓Izolete la preț de 80.000 de lei bucata, practic prețul unui automobil. Când Unifarm a încercat să le ofere Ministerului Sănătății, în urma unei licitații despre care Libertatea a scris că a fost aranjată în favoarea Unifarm, oficialii din MS și-au dat seama că ele nu pot fi cumpărate nici măcar într-o achiziție cu dedicație, pentru că e prea mult.

„Izoletele pentru Republica Moldova au fost cumpărate de la altă firmă, la preț de 20.000 de lei, de 4 ori mai puțin decât cel cu care le-a luat Unifarm”- Specialist din Ministerul Sănătății

Pe acest fond, DNA a deschis mai multe dosare. Și, de câteva zile, procurorii anticorupție au solicitat documente atât la Unifarm, cât și la Ministerul Sănătății. „Așa se explică teama lui Adrian Ionel de a forța ca să-și reînnoiască mandatul, lucru care îi reușise atât în 2012, cât și în 2016”, a explicat pentru Libertatea o sursă din MS.

Mai mulți angajați din Unifarm au dat deja declarații la DNA, printre ei numărându-se, potrivit informațiilor ziarului, inclusiv directorul financiar al companiei Ministerului Sănătății. (Sursa)

 

Sursa: Alesandru Anghel/ ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ana Idarb
Ana Idarb
2 ani în urmă

Felicitări domnului primar. Așa ar trebui să facă toți primarii,

Telefon
786064190