Actualitate, Politic, Social

PRIMUL PROCES CONTRA VACCINULUI ȘI VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA! – Av. Gheorghe Piperea: Am dat în judecată atât centrul de vaccinare și medicii care au recomandat vaccinarea cât și producătorul vaccinului

Avem pe rol două cazuri de malpraxis medical și de răspundere a producătorului vakseenului pentru defectele produsului său.

Am dat în judecată atât centrul de centrul de vaccinare și medicii care au recomandat vaccinarea (în ciuda contraindicațiilor de pe prospect sau a efectelor adverse posibile în contact cu alte medicamente), cât și producătorul vaccinului.

Primul caz: tromboză cu risc de amputare a piciorului. Omul era fan al ski-ului. Nu mai poate practica acest sport.

 

Al doilea caz: semipareză, inclusiv facială. Femeia are un job unde trebuie să afișeze un aspect plăcut. Nu-l mai are. Nu încercați să negați că se cere așa ceva în România. Suntem o societate câinoasă, în care se fac bani pe spinarea „omuleților”, care sunt foarte ușor schimbabili cu alți hobbiți, mai tineri.

Am solicitat daune materiale corespunzătoare medicației – efectele adverse ale vaccinului „gratuit” sunt extrem de scumpe și trebuie tratate toată viața – și pierderii job-ului.

Am solicitat și daune morale: un milion de euro de fiecare.

Onorariile de preluare sunt minimale. Nu există taxe de timbru. Procesele vor dura 3-4 ani.

Va veni și ziua în care influencerii, tehnocrații, mass-media și rețelele de socializare vor plăti, măcar moral, pentru răul nazist făcut acestei lumi în plandemie, pentru „siguranța” noastră.

Adenda: Având în vedere scepticismul sau temerile arătate de mulți comentatori în legătură cu declarația care s-a semnat la vakseenare, precizez următoarele: acea declarație care, aparent, înlătură răspunderea producătorului și a centrului de vakseenare/cadrul medical nu are absolut nicio valoare juridică, întrucât din art. 10 din Legea nr.240/2004 rezultă că orice clauză de nerăspundere (care tinde la înlăturarea răspunderii producătorului pentru defectele produsului sau serviciului său) este considerată nescrisă, adică inexistentă; în plus, este o declarație obținută forțat, sub impactul unui șantaj emoțional și juridic, deci sub impactul unei violențe psihice, care este motiv de nulitate, ca viciu de consimțământ.

Așadar, nu vă mai luați după defetiști și după binevoitori, care vă îndeamnă la pasivitate.

 

Sursa: Gheorghe Piperea

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile