Actualitate

Profesorii condiționați de vaccin? Sorin Cîmpeanu: „Cine nu este vaccinat să predea doar online!”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus miercuri, la conferința „Vaccinare și testare pentru învățare”, că există ipoteza conform căreia, la momentul redeschiderii școlilor, cadrele didactice nevaccinate anti-Covid să nu poată să-și desfășoare activitatea doar în mediul online.

Declarația Ministrului

„Vă împărtășesc o experiență din ceea ce primesc eu ca ministru și ministerul. E o presiune din ce în ce mai mare – vă anunț! – din partea părinților, sigur, fiecare e îndreptățit să aibă propriile îngrijorări, de a solicita reluarea școlii cu prezență fizică doar cu cadrele didactice vaccinate. Deci sunt din ce în ce mai mulți acei părinți. Sigur, există probleme, de confidențialitate a actului medical, există foarte multe aspecte care trebuie luate în discuție. Dar, vă spun, este această presiune care s-ar putea să ne ducă la un moment dat… cu tot dragul, colegii cadre didactice care nu sunt vaccinate vor preda online, chiar dacă în școala respectivă vor fi activități cu prezență fizică. Este o ipoteză, e bine să ne gândim la toate ipotezele. Depinde cât de mare va fi presiunea în acest sens, justificată, dintr-o perspectivă. Sigur, perspectivele sunt multiple”, a spus ministrul Educației în cadrul conferinței din județul Prahova.

Afirmațiile Ministrului au fost sancționate de cei care au ascultat conferința.

Câteva dintre comentarii

Ana: Nu parintii cer vaccinarea, cei de la conducere pun presiunea aceasta. Introduc vrajba intre părinți și profesori, atâta tot. Rușine! Nu știți ce sa mai inventati sa va bateti joc de oameni!

Mihai C: Minciună, dezinformare și dezbinare! Le este teamă să nu rămână cu ,,vaccinurile” în frigidere! Vaccinurile cu tehnologie ARN-m nu au înregistrat succese notabile vreodată. Fiecare om este liber să decidă pentru el, ,,bombe” biologice pot fi și vaccinatii, nu neapărat nevaccinații!

Prof univ: Eu sunt profesor universitar si m-am vaccinat. Dar a fost alegerea mea personala. Si am regretat foarte mult, avand diverse reactii adverse nementionate in prospectul oficial, timp de o luna. Si este vorba de Pfizer, nu Astra Zeneca, care stiam ca este periculos inca din perioada testarii sale (septembrie 2020).

NU sunt de acord cu presiunea maselor de parinti asupra vaccinarii profesorilor. Ca sa fim corecti, ar trebui sa nu mai fie primit nici un elev / student nevaccinat la cursuri fizice si abia atunci se poate pune problema asa.

Abordarea cu vaccinarea in masa este periculoasa, pentru ca selecteaza variante si mutatii mai periculoase si nu vom scapa niciodata de virus in acest fel. Vaccinurile vor fi mereu in urma tulpinilor si vor fi „updatate” periodic si oamenii obligati sa se vaccineze.

Eu insa nu voi mai face alt vaccin periodic, pentru ca ma afecteaza si nu mai pot trai normal. In asfel de dictaturi, nu-mi ramane de ales decit sa plec din Universitate daca voi fi obligat de presiunea maselor de parinti manipulati si speriati.

Am uitat sa mentionez ca cercetarile actuale demonstreaza ca vaccinurile protejeaza doar pe persoana vaccinata impotriva unor variante apropiate de standard. Insa NU impiedica transmiterea virusului la cei nevaccinati!! Ba mai mult, se pare ca vaccinatii transmit mai degraba variante mutante. Asa ca atentie ce va doriti…

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile