Actualitate

Proiectul  „covid-canis”: O altă minciună  pentru umilirea oamenilor?! – Experiment uman dezgustător și ilegal la aeroportul din Sibiu, unde pasagerii sunt testați cu un presupus „câini special antrenaţi”,  dar „câinele covid” a reacționat mai întâi la un pasager complet vaccinat

„ Aeroportul Internaţional din Sibiu este singurul din România unde echipe de câini special antrenaţi pot depista semne ale infecţiei cu SARS-CoV-2, la pasageri. Pasagerul 1 a fost depistat de câinele antrenat, iar la testul rapid efectuat de personalul DSP acesta a ieşit pozitiv. A fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat în Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii de specialitate şi confirmare sau infirmare probabilă a bolii, acesta urmând a fi izolat la adresa declarată. Persoana depistată pozitiv avea cele două doze de vaccin făcute”, a precizat directorul general al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), colonelul Daniel Chelcea.

În aeronava care a sosit vineri noaptea de la Madrid la Sibiu, câinii poliţişti au indicat ca suspect de COVID-19 şi un al doilea pasager, însă acesta a fost testat negativ.”- scrie Agerpres.

 

Articolul citat arată că presupusul „câine de testare” (antrenat pentru vânătoarea umană?) pentru prima dată a raportat o persoană complet vaccinată ca suspect. Este destul de interesant. Potrivit acestui lucru, persoana vaccinată avea cel mai suspect miros? Ar putea fi oare din cauza vaccinului experimental?

Dar să mergem mai departe: „câinii poliţişti au indicat ca suspect de COVID-19 şi un al doilea pasager, însă acesta a fost testat negativ”. Deci câinele a greșit. Ergo: această metodă de testare este la fel de nesigură ca testul PCR?

Cu toate acestea, aici apar probleme juridice foarte grave.

Căci nimeni nu le-a cerut pasagerilor daca sunt de acord  să participe la  un experiment uman în care un animal, cum vedem, un câine efectuează analize medicale (!!!)  asupra oamenilor și pe această bază îi pot priva de libertate un cetățean care nu a încălcat legea.

Ce este tot acest proiect „covid-canis”?

Mai mult ca sigur, o altă minciună.

O măsură care anulează simultan demnitatea umană și regulile medicinii, probabil este o altă manipulare frauduloasă a manevrei Covid19, presiune psihologică, intimidare, introducerea controlului totalitar, care în prezent nu are nicio bază științifică.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile