Actualitate, Documente despre realitate, Politic

Putin a declarat ieri că va face public planul pe care SUA și UE l-au pregătit pentru reducerea populației cu elemente biochimice: „Nu voi fi eu cel care o va spune”, ci oamenii de știință care s-au ascuns în Azovstal și care sunt acum la Moscova(+ VIDEO)

Vladimir Putin a declarat ieri că va face public planul pe care SUA și UE l-au pregătit pentru reducerea populației cu elemente biochimice: „Nu voi fi eu cel care o va spune”, ci oamenii de știință care s-au ascuns în Azovstal și care sunt acum la Moscova

Declarația reprezentantului permanent Vassily Nebenzia la briefingul Consiliului de Securitate al ONU privind laboratoarele biologice din Ucraina (punctul de pe ordinea de zi „Amenințări la adresa păcii și securității internaționale”)

 

 

„Colegi, Este a treia reuniune a Consiliului de Securitate privind activitățile biologice militare din Ucraina care se convoacă la cererea Rusiei. Continuăm să primim dovezi foarte îngrijorătoare că Dep de Apărare al SUA este direct implicat în implementarea în acea țară a unor proiecte biologice periculoase care au trăsături caracteristice unui program biologic militar secret.

Această activitate a fost întreprinsă în mijlocul Europei de Est și aproape de granițele de vest ale Rusiei, reprezentând astfel o amenințare reală la adresa securității biologice a țării noastre, a regiunii și a întregii lumi, dacă luăm în considerare caracterul transfrontalier al amenințărilor biologice. . După cum a confirmat dl Markram, nici Statele Unite, nici Ucraina nu au transmis vreodată Națiunilor Unite informații despre acele activități în rapoartele lor BWC respective care fac parte din măsurile corespunzătoare de consolidare a încrederii.

Doar operațiunea noastră militară specială a putut opri această activitate. Am distribuit toate materialele în Consiliul de Securitate. După cum reluăm din documentele Proiectului 3007 „Monitorizarea situației epidemiologice și de mediu privind bolile periculoase de origine acvatică în Ucraina”, specialiștii ucraineni, supravegheați de oameni de știință americani, au colectat sistematic probe de apă într-un număr de râuri: Nipru,Dunăre și Nistru, precum și în Canalul Crimeei de Nord.

Scopul a fost de a determina prezența agenților patogeni deosebit de periculoși, inclusiv agenții patogeni de holeră, tifoidă, hepatită A și E și de a trage concluzii cu privire la posibila lor răspândire prin apă pentru a evalua proprietățile de deteriorare ale probelor selectate. Toate tulpinile colectate au fost ulterior exportate în SUA. O întrebare se pune în sine – pentru ce? De ce au nevoie Statele Unite de o colecție de agenți patogeni periculoși care se pot răspândi în râurile din acea regiune?

O scurtă privire asupra hărții resurselor de apă ale Ucrainei va fi suficientă pentru ca oricine să realizeze că rezultatele acestei „cercetari științifice” pot fi folosite pentru a începe un dezastru biologic și nu numai în Rusia, ci și în Marea Neagră și Marea Azov. , precum și în Europa de Est, inclusiv în Belarus, Moldova și Polonia.

Documentele indică faptul că regimul de la Kiev a încercat să aibă acces la oportunități tehnice de livrare a agenților biologici periculoși pe calea aerului. Anul trecut, Ucraina a trimis o solicitare producătorului turc de UAV Baykar Makina cu privire la posibilitatea de a echipa dronele Bayraktar cu echipamente care să le permită să pulverizeze mai mult de 20 de litri de aerosoli în timp ce zboară pe mai mult de 300 de kilometri. O copie a acestei scrisori este inclusă în setul de documente pe care l-am distribuit în Consiliu la 19 aprilie. Dacă este echipată cu un astfel de sistem de aerosoli și are o rază de zbor de 300 de kilometri, o astfel de dronă va reprezenta o amenințare reală de a pulveriza aerosoli biologici periculoși pe teritoriul Rusiei.

În ianuarie 2022, Ucraina a achiziționat prin organizații intermediare peste 50 de astfel de dispozitive, care pot fi folosite pentru a aplica formulări biologice și substanțe chimice toxice. La 9 martie 2022, trei vehicule aeriene fără pilot echipate cu containere de 30 de litri și echipamente de sprinklere au fost detectate de unitățile de recunoaștere ruse din regiunea Herson. La sfârșitul lunii aprilie, încă 10 au fost găsite lângă Kakhovka.

Ministerul rus al Apărării a obținut dovezi șocante că unele proiecte pe care Pentagonul le-a implementat pe teritoriul Ucrainei pun în pericol viața și sănătatea voluntarilor – cetățeni ucraineni. Documentația proiectului UP-8 stipulează că incidentele „minore” cu subiecții de testare trebuie raportate Comitetului de Etică al SUA în termen de 72 de ore, în timp ce incidentele grave, inclusiv moartea voluntarilor, trebuie raportate în 24 de ore. Înseamnă că acele experimente au admis inițial posibilitatea unui rezultat letal, deși documentația oficială a proiectului a scris doar despre colectarea standard de probe de sânge. Ce tip de prelevare de sânge ar fi dacă subiecții de testat ar putea muri ulterior?

Există dovezi care confirmă implicarea directă a organizației politice americane în finanțarea activității biologice militare din Ucraina prin contractorii Pentagonului, precum Black & Veatch și Metabiota . Și obiectivele lor erau departe de a promova știința. În special, o scrisoare a vicepreședintelui Metabiota spune că scopul companiei în Ucraina este „asigurarea independenței culturale și economice a Ucrainei față de Rusia” – o sarcină foarte neobișnuită pentru o companie de biotehnologie, cel puțin.

La întâlnirile anterioare am informat Consiliul că Ucraina, fiind finanțată și sponsorizată de Agenția SUA pentru Reducerea Amenințărilor pentru Apărare, a dezvoltat o rețea de laboratoare biologice care efectuează RnD biologice militare.

Conform datelor noastre anterioare, această rețea acoperea Kiev, Odesa, Lvov, Harkov, Dnipro, Herson, Ternopol, Uzhgortod și Vinnitsa.

Acum Mariupol s-a alăturat acestei liste. În două laboratoare biologice ale acestui oraș am descoperit dovezi ale distrugerii de urgență a documentelor care confirmă angajamentul cu armata americană.

O analiză preliminară a documentației existente indică utilizarea Mariupolului ca centru regional pentru colectarea și certificarea agenților patogeni de holeră. Tulpinile selectate au fost trimise la Centrul de Sănătate Publică din Kiev, care este responsabil pentru expedierea ulterioară a biomaterialelor către Statele Unite. Aceste activități se desfășoară încă din 2014, fapt dovedit de transferul de tulpini.

Un act de distrugere a colecției de agenți patogeni din data de 25 februarie 2022 a fost constatat în laboratorul sanitar și epidemiologic din Mariupol. Potrivit acestuia, acest laborator a tratat agenți patogeni de holeră, tularemie și antrax, care sunt potențiali agenți de arme biologice.

O parte din colecția laboratorului veterinar nu a fost distrusă în grabă. Specialiștii ruși au descoperit acolo agenți patogeni care nu sunt caracteristici medicinei veterinare, cum ar fi febra tifoidă, febra paratifoidă și gangrena gazoasă.

Ultima dată am vorbit despre o creștere abruptă a incidenței tuberculozei în Republicile Populare Donețk și Lugansk. Aceste cazuri au fost cauzate de un nou agent patogen tuberculoză multirezistent. Acum avem motive să credem că nu a fost o coincidență.

Am efectuat o investigație a unui incident biologic care a avut loc în districtul Slavyanoserbsky din LPR în 2020. După cum s-a dovedit, în satul Stepovoe pliante realizate sub formă de bancnote falsificate au fost infectate cu agent de tuberculoză și distribuite printre minori. Ideea a fost că după manipularea banilor, copiii de multe ori manipulează mâncarea fără să se spele mai întâi pe mâini.

Analiza a arătat că acele fluturași au fost contaminate cu patogen TB foarte activ, rezistent la majoritatea medicamentelor anti-TB. Fluturașii nu ar fi putut fi infectați în mod natural, de cineva bolnav de TBC, deoarece concentrația agentului patogen era prea mare.

Nu ar fi rezistat în condiții naturale – în lumina soarelui care produce un efect bactericid. Deci, există toate semnele de contaminare deliberată, creată de om, a fluturașilor cu biomaterial foarte patogen. Din fericire, aceste fluturași nu au făcut niciun rău în satul Stepovoe. Dar dacă sunt puse împreună, toate aceste fapte confirmă o tendință foarte alarmantă.

Acum voi face un punct despre un alt episod care demonstrează încă o dată ce simt cu adevărat regimul de la Kiev și sponsorii săi occidentali despre poporul Ucrainei. Există date, conform cărora oamenii de știință americani de la un laborator din Merefa au testat medicamente biologice potențial periculoase pe pacienți ai spitalului clinic regional de psihiatrie nr. 3 din Harkov. Experimente inumane similare au avut loc la Spitalul de Psihiatrie nr. 1 din satul Streleche din regiunea Harkov. Principala categorie de subiecți a fost un grup de pacienți de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 40-60 de ani cu un stadiu ridicat de epuizare fizică. Această cercetare a fost secretă, tot personalul implicat a trebuit să semneze un acord de confidențialitate. Pentru a-și ascunde afilierea din SUA, experții în cercetarea biologică au călătorit prin țări terțe.

Pe măsură ce ies la suprafață mai multe informații despre activitatea biolaboratoarelor din Ucraina, venim cu mai multe întrebări pentru aliații NATO ai Statelor Unite. Noile documente dezvăluie că doar între 2016 și 2019, trei mii și jumătate de mostre de ser de sânge ale cetățenilor care locuiesc în 25 de regiuni ale Ucrainei au fost prelevate de epidemiologi militari de la Institutul de Microbiologie Bundeswehr. Mă întreb, de ce ar avea nevoie armata germană de materiale biologice ale oamenilor din Ucraina?

Avem, de asemenea, documente care confirmă implicarea Poloniei în cercetarea biologică din Ucraina, care este realizată în comun cu contractorii cheie ai Pentagonului (în special, Institutul Battelle din SUA).

Domnul presedinte,

Cred că astăzi colegii noștri occidentali vor scoate încă o porțiune de acuzații fără temei legate de „propaganda”. De aceea, acordăm foarte multă atenție colectării unui corp de dovezi și circulăm în mod regulat în Consiliul de Securitate și Adunarea Generală documente originale care intră în dispoziția Ministerului nostru al Apărării.

Toată lumea le poate accesa. Sunt sute de pagini, semnate de oficiali concreti din Ucraina și SUA. Documentele ajută la înțelegerea mai bună ce anume ar dori să ascundă de comunitatea globală regimul de la Kiev și sponsorii săi occidentali.

Reprezentanții americani refuză din nou și din nou să ofere clarificări cu privire la natura și obiectivele reale ale angajamentului lor biologic în Ucraina și în întreaga lume. În cadrul Comitetului pregătitor al celei de-a 9- a Conferințe de revizuire a BWC, care s-a reunit la Geneva la începutul lunii aprilie, partea SUA nu a dat un răspuns simplu inteligibil, în afară de un răspuns general conform căruia activitatea biologică americană este, prin definiție, pașnică și „utilă” pentru comunitate internationala.

La reuniunea de la Arria a membrilor UNSC din 6 aprilie, jurnalişti independenţi s-au adresat Statelor Unite şi au solicitat, printre altele, să explice de ce documentele despre cooperarea SUA-Ucraina în domeniul cercetării biologice contravin declaraţiilor făcute de oficialii americani. Dar delegațiile SUA și Marii Britanii pur și simplu nu au participat la întâlnire.

Iată un alt fapt grăitor. La sesiunea menționată a Comitetului pregătitor, delegația SUA a respins din nou o propunere de creare a unui mecanism eficient de verificare a BWC. Delegații americani au refuzat să reia lucrările la un protocol adițional obligatoriu din punct de vedere juridic la Convenție pe care SUA îl blochează din 2001. De asemenea, reprezentanții SUA au respins inițiativa noastră de a extinde măsurile de încredere BWC pentru a include raportarea activităților biologice militare desfășurate în afara teritoriilor naționale. Înseamnă că Statele Unite blochează în mod deliberat încercările de a întări regimul BWC, care ar trebui să-l facă să identifice mai eficient încălcările Convenției.

Sunt semnale foarte alarmante, mai ales în lumina faptului că legislația americană permite activitatea militar-biologică și că legislația națională în acest domeniu este superioară celei internaționale din țara respectivă.

Permiteți-mi să-i întreb pe reprezentanții Ucrainei – dacă activitatea pe care o desfășurați în biolaboratoarele din Ucraina și din întreaga lume este pașnică, așa cum spuneți dumneavoastră, atunci de ce nu sunteți de acord să o puneți sub control internațional și de ce împiedicați comunitatea internațională să aibă toate instrumentele necesare în acest scop? Acesta ar fi cel mai simplu mod de a elimina toate îndoielile și acuzațiile, dacă sunt într-adevăr absolut nefondate, așa cum spuneți. Din păcate, până acum o singură explicație se sugerează: ai ceva de ascuns.

Colegi,

Am adunat un volum considerabil de materiale care indică în mod direct încălcările Convenției privind armele biologice și cu toxine de către Statele Unite și Ucraina. Vom continua să colectăm și să analizăm date relevante. Deoarece partea SUA refuză să ia parte la orice discuție constructivă pe această temă, intenționăm să angajăm mecanisme care sunt prevăzute în articolele 5 și 6 ale BWC. De îndată ce terminăm colectarea materialelor, le vom înainta Consiliului de Securitate pentru anchetă. Sperăm că ne va permite să frânăm activitățile militare-biologice care reprezintă o amenințare la adresa păcii și securității internaționale și să tragem la răspundere infractorii.

Mulțumesc.”

Dreptul la răspuns al primului reprezentant permanent adjunct Dmitri Polyanskiy:

„Domnul presedinte,

Încă o dată am văzut încercări de a devia discuția prin schimbarea atenției de la problema pe care am ridicat-o inițial și amestecând împreună armele chimice și biologice. Colegii, acestea sunt lucruri diferite. Domnule președinte, ați vorbit despre ambele.

Dar vorbim despre fapte concrete pe care le-am descoperit și documente concrete care confirmă că Statele Unite desfășoară programe biologice militare în biolaboratoarele ucrainene. Am difuzat deja câteva sute de documente care indică date concrete, cazuri concrete, companii concrete și persoane concrete. Dacă aceasta nu este o dovadă suficientă pentru tine, atunci care este?

Nu răspundeți la întrebările noastre nu numai în Consiliul de Securitate. După cum am spus în declarația noastră, Statele Unite nu au furnizat informații sau clarificări cu privire la caracterul și obiectivele reale ale activității sale biologice în Ucraina, inclusiv în cadrul Comitetului pregătitor al celei de-a 9- a Conferințe de revizuire a BWC, care este o platformă specializată.

Te prefaci că nu se întâmplă nimic, dar, din păcate, se întâmplă. Și cerem explicații. Am menționat deja ce mecanisme intenționăm să folosim și nu vom renunța la această problemă. Încercările voastre de a transforma afirmațiile și întrebările noastre concrete in „propaganda rusă” nu vor trece. Va trebui să oferiți explicații concrete cu privire la activitatea dvs. ilegală în Ucraina.” 

 

Sursa: PERMANENT MISSION OF THE RUSSIAN FEDERATION TO THE UNITED NATIONS

Florescu Marilena/ rechindebahlui.ro

guest
10 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Stefan Patriciu
Stefan Patriciu
1 an în urmă

Sper ca acesti globalisti in frunte cu cei de la Forumul Economic Mondial, vor fi judecati, arestati si executati.

nick11
nick11
1 an în urmă
Răspunde la  Stefan Patriciu

Nu Putin ? E un criminal supervizibil.

Lungu Nicolae
Lungu Nicolae
1 an în urmă

Sunt de aceeași părere, dar ce nu știu alții, este faptul ca americanii într-un final vor să rămână decât ei singuri !!!!

Telefon
761329671
nick11
nick11
1 an în urmă
Răspunde la  Lungu Nicolae

nu vor sa ramana decat…. asa e corect romaneste. Poate tradus din rusa ar merge, dar e gresit

Angela vanasila
Angela vanasila
1 an în urmă

Aspetto con ansia che si faccia luce su questa colossale truffa al danno di tutta l’umanità.

Telefon
3345320333
nick11
nick11
1 an în urmă

Mancator de kkt , el reduce populatia cu rachete , bombe termobarice , bombe cu fosfor si kalasnikoave. Are tupeu traditional rusesc.

Valrntins
Valrntins
1 an în urmă

Eu il cred pe putin

Telefon
770741403
Cojocaru Calin Decebal
Cojocaru Calin Decebal
1 an în urmă
Răspunde la  Valrntins

La un pahar de Noviciok, orice om de stiinta va declara ce vrea Putin. Pana acum se spunea ca este nevoie de mai multa hrana datorita cresterii populatiei, acum vor sa reduca populatia si deci si nevoia de hrana. Aberatii, romanii trebuiau de mult sa isi vada de Gradina Maicii Domnului si sa isi cultive macar propriile terenuri.

trackback

[…] A mai fot publicat pe: 1. Putin a declarat ieri că va face public planul pe care SUA și UE l-au pregătit pentru reducerea p… […]

I'm not a robot
I'm not a robot
1 an în urmă

Și in România au fost activități dubioase în ce privește prevalarea mostrelor de sânge de la pacienti cu boli infecțioase cu grad ridicat de periculozitate cum ar fi HIV, VHB, VHC etc… Testele fiind colectate printr-o clinică de analize particulară cu cabinete în toată țara. Anumite secții de boli infecțioase din spitalele din România au primit faucere gratuite de la un „sponsor generos”, pt ca pacienții respectivelor sectii să efectueze analizele gratuit la o anumită clinică privată!
Ei bine, unde s-a mai pomenit așa o pleașcă gratuită (aceste analize sunt printre cele mai costisitoare) și de ce dedicată doar sectiilor cu boli infecțioase ??? și nu și celor neinfecțioase? Cine este adevăratul sponsor din spatele „gestului de caritate” ??? Ce interes are în această afacere??? Iată un caz național care merită investigat.
Precizări: Clinica este „Sinevo” iar acțiunea faucerelor gratuite s-a desfășurat in perioada 2018-2019.