Actualitate, GREAT RE!SET

Răsturnare de situație: Covidul nu mai reprezintă o pandemie a celor nevaccinați. Majoritatea americanilor care au murit din cauza coronavirusului au primit cel puțin o doză de vaccin

Pentru prima dată, majoritatea americanilor care au murit din cauza coronavirusului au primit cel puțin o doză de vaccin anticovid, relatează Washington Post.

Cincizeci și opt la sută dintre decesele cauzate de coronavirus în luna august au fost persoane care au fost vaccinate sau au primit un rapel, potrivit unei analize realizate pentru The Health 202 de către Cynthia Cox, vicepreședinte la Kaiser Family Foundation.
Este o continuare a unei tendințe îngrijorătoare care a apărut în ultimul an. Pe măsură ce ratele de vaccinare au crescut și au apărut noi variante, ponderea deceselor persoanelor care au fost vaccinate a crescut în mod constant.
În septembrie 2021, persoanele vaccinate reprezentau doar 23 la sută din decesele cauzate de coronavirus. În lunile ianuarie și februarie ale acestui an, aceasta a ajuns la 42 la sută.
„Nu mai putem spune că aceasta este o pandemie a celor nevaccinați”, a declarat Cox.
Sursa: Andrei Nicolae / ActiveNews 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile