Actualitate

Reducerea la zero a demnității umane: după sclavi și criminali, cetățenii vor fi acum terorizați cu câini dresați? – Primul aeroport din România care va avea câini antrenați să depisteze COVID-19

Pentru prima dată pe un aeroport din România, persoanele cu COVID-19 vor putea fi depistate de câini poliţişti, special antrenaţi la şcoala MAI, a anunțat ministrul de Interne Lucian Bode.

Întrebarea este cât a costat acest proiect și cât de autentic și fiabil este. Sau este doar una dintre escrocheriile intimidării și terorii covide?

Ce bani s-au folosit pentru a finanța un astfel de proiect și cine a votat pentru el?

După cum sa dovedit, chiar și testul PCR nu este fiabil. Cum au fost, așadar, dresați acești câini să adulmece un presupus virus respirator? Și dacă poate fi adulmecat atât de ușor, după miros,  de ce ar trebui introdus adânc în nas și gât cu teste PCR?

 

Ansdell, Richard; The Hunted Slaves/Vânătoare de sclavi cu câini

Se va întâmpla la Sibiu, pe Aeroportul Internaţional, iar dacă proiectul va fi un succes, atunci acesta se va extinde și în alte zone. Totul face parte dintr-un experiment inedit, ce se va desfășura începând cu 1 august timp de 60 de zile.

„Este un lucru foarte, foarte bun ce au făcut colegii noştri de la Centrul Chinologic de aici, de la Sibiu. Ei şi-au finalizat activităţile asumate. Au avut câteva acţiuni deja de pregătire, în Aeroportul Internaţional din Sibiu. (…) Urmează să adoptăm o hotărâre a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU), care să stipuleze faptul că în Aeroportul Internaţional din Sibiu se va desfăşura această activitate pilot, pentru un interval de timp. Eu o să merg cu propunerea, să adoptăm această hotărâre CNSU săptămâna viitoare, pentru o perioadă de 60 de zile, un proiect pilot, iar în momentul în care acest proiect va demara, eu zic că în maxim două săptămâni, (…) veţi putea vedea la lucru aceste cinci exemplare, din păcate, din cele şase pregătite”, a declarat ministrul Lucian Bode joi, într-o conferinţă de presă.

Test rapid pentru cei suspecți de Covid-19

Potrivit acestuia, dacă un pasager va fi depistat de un câine poliţist ca fiind suspect să fie infectat, atunci acea persoană este invitată să facă un test rapid. Doar dacă testul rapid va fi pozitiv, atunci respectivul călător se va supune regulilor dintr-un aeroport internaţional.

Ministrul Lucian Bode atrage atenţia că un pasager depistat de un câine poliţist, ca fiind suspect de COVID-19, nu poate refuza testarea rapidă din aeroport, potrivit reglementărilor în vigoare.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile