Actualitate, Externe

REVOLTĂ/ O fetiță a fost RĂPITĂ de lângă mama sa de către autoritățile germane

O româncă susține că funcționarii de la serviciul de Asistență Socială pentru copii din Germania i-au „răpit” efectiv fetița în vârstă de 7 ani și au dat-o în plasament, în ciuda faptului că o sentință judecătorească a stabilit ca fetița să rămână alături de mama sa.

Cuvintele mamei

„În urma unei decizii a Curtii regionale superioare din Freiburg, Germania, din data de 8 martie 2021, reiese ca fiica mea Pia in varsta de 7 ani ar trebui sa ramana cu mama ei, respectiv cu mine.

Răpirea

Totusi, in dimineata zilei de 10 martie 2021,copila a fost efectiv rapita din sala de clasa la ordinul doamnei B., angajata a biroului de asistenta pentru tineret, fara o decizie judecatoreasca.

Încălcarea sentinței

Aceasta angajata incalca ordinea judecatoreasca si mai presus de toate, drepturile copiilor stabilite de catre ONU si in mod abuziv si-a permis sa judece personal intreaga situatie, uitand ca statutul dumneaei implica directionarea si bunastarea copilului, nicidecum traumatizarea acestuia si plasandu-mi fetita intr-o familie necunoscuta, desi niciunul dintre criteriile pentru riscul bunastarii unui copil NU este prezent si nici nu a fost confirmat vreodata, Pia fiind un copil fericit si repet, toate aceste abuzuri incalcand deciziile oficialilor germani.

Angajata coruptă?

Asadar, in ceea ce o priveste pe aceasta angajata a biroului de asistenta sociala pentru tineret Freiburg, vorbim despre abuz in serviciu, abuz de putere si multi bani. Toate aceste nelegiuiri s-au facut cu acceptul si sub influenta tatalui fetitei noastre, personaj influent cu multe contacte si conexiuni.

Eroare?

In urma unor plangeri facute de mine ulterior la politie si la judecatoriile responsabile, mi s-a confirmat ca acest act traumatizant a fost o eroare a angajatei B. si ca fetita mea va reveni acasa. Din pacate insa timpul trece, minutele ne par infinite, orele ingrozitor de lungi, zilele si noptile eterne, iar durerea asteptarii este insuportabila gandindu-ma ca eu, ca mama, astept sa-mi fie copilul „livrat” ca o piesa de mobilier, asta dupa ce aceasta fetita a fost ilegal smulsa de langa sanul mamei si bratul protector al fratiorului ei mai mare.

Petiție pentru Pia

În aceste conditii, singura si cea mai rapida solutie este aceasta petitie ghidata de bunul Dumnezeu, petitie pe care va rog sa o semnati si sa ne ajutati sa stergem lacrimile de durere ale unui copil nevinovat.
Fata de situatia grava expusa mai sus, solicit sa dispuneti urmatoarele masuri:
-Sa se tina cont de hotararile judecatoresti si Pia sa revina in bratele mamicii ei, in sanul familiei care o iubeste si o pretuieste nespus de mult.
-Responsabilii pentru aceasta inimaginabila durere sa fie trasi la raspundere.
Solicit in mod insistent si urgent solutionarea cu celeritate a acestei sesizari.
In sprijinul prezentei petitii, anexez copii ale documentelor referitoare si doveditoare la problemele semnalate”, se arata în petiția româncei.

Petiția poate fi semnată aici.

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ana
Ana
2 ani în urmă

Nu ați pus linkul la petiție!