Fară Categorie

Rusia a început să-și retragă trupele de la granița cu Ucraina. Mutare de ultimă oră decisă de la Kremlin

O parte a trupelor masate de Rusia la granița cu Ucraina au început să fie retrase, în urma unui ordin dat de la Kremlin. Ce se întâmplă în cel mai fierbinte loc de pe planetă. Rusia face astfel un pas înapoi și începe să-și retragă armata de la granița țării cu Ucraina, după o perioadă de câteva luni marcată de tensiuni.

De la Kremlin s-a dat ordin de mutare a trupelor rusești aflate la granița cu Rusia. Dispozitivele se întorc la baze, după ce au încheiat exercițiile efectuate în ultimele zile, după cum anunță BBC.

„Unitățile din raioanele militare din Sud și Vest, care și-au îndeplinit sarcinile, au început deja încărcarea în transportul feroviar și rutier și astăzi vor începe să se mute în garnizoanele lor” a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov.

„O serie de evenimente de antrenament de luptă, inclusiv exerciții, au fost efectuate conform planului. Pe măsură ce antrenamentele se vor finaliza, trupele, ca întotdeauna, vor pleca spre bazele lor”, a mai afirmat oficialul. Pe de altă parte, exercițiile la scară mare vor continua.

 

Sursa: Evenimentul Zilei 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile
0
Spune-ți si tu părerea.x
()
x