Actualitate, Externe, Politic

Rusia: Contractorii americani sunt implicați în pregătirea unor provocări chimice în Ucraina

Moscova are informații că antreprenorii americani ajută Kievul să pregătească provocări chimice în Ucraina, scrie publicația de propagandă din Rusia, TASS.

Acest lucru a fost declarat vineri de Reprezentantul Permanent al Rusiei la OIAC (Organizația pentru Interzicerea Armelor Chimice), Alexander Shulgin , la postul de televiziune Russia-24.

„Pe baza materialelor Ministerului Apărării al Federației Ruse, trimitem note, avertizăm statele – participante la convenția chimică OIAC despre provocări iminente și oferim informații specifice – unde, ce, ce măsuri se vor face. Indicăm chiar și antreprenorii americani care îi ajută pe naționaliștii ucraineni în aceste preparate chimice”, a spus el, conform agenției de propagandă din Rusia.

„Americanii se scuză de toate acestea, spun că aceasta este dezinformarea făcută de partea rusă. De asemenea ei mai spun că Rusia însăși pregătește provocări sub un steag fals, susțin că Rusia însăși îi va submina pe ucraineni”, a adăugat Shulgin.

Amintim că agenția informațională a Rusiei TASS, anterior numită ITAR-TASS, este principala agenție de presă din Rusia, cu sediul în Moscova. Ea luat ființă în anul 1902, și este deținută de Guvernul Rusiei.

 

 

Sursa: PRO TV

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile