Actualitate

Rușine părinților care au permis să se întâmple așa ceva: O fetiță de doi ani a murit la șase zile după rapel

În termen de șase zile de la primirea celei de a doua doze Pfizer împotriva coronavirusului , a murit o fetiță de doi ani înscrisă în studiile clinice ale companiei pentru copii, potrivit unor noi rapoarte. Aceste studii au început la mijlocul lunii martie și încă așteptau autorizarea pentru administrarea vaccinului la copii și bebeluși, anunță Natural News.

În același timp, Moderna desfășoară o serie similară de studii clinice pe copii pe care o numește „KidCOVE”. Johnson & Johnson (J&J) și AstraZeneca își desfășoară, de asemenea, amândouă propriile studii clinice respective pe copii.

După cum s-a raportat în sistemul guvernamental de raportare al evenimentelor adverse la vaccin (VAERS), fetița de doi ani a primit a doua doză de la Pfizer pe 25 februarie. La 1 martie, a suferit un fel de reacție adversă gravă, iar pe 3 martie, ea a murit. Nu au fost furnizate alte detalii.

Raportul VAERS indică faptul că copilul a fost internat din 14 februarie, ceea ce sugerează că s-ar fi putut îmbolnăvi de la primul vaccin. În ciuda acestui fapt, cineva a administrat o a doua doză copilului deja bolnav și suferind, ceea ce a determinat-o să moară.

La începutul săptămânii, s-a raportat, de asemenea, că injecția experimentală cu terapie genetică de la Pfizer poate provoca leziuni ale creierului și boli neurodegenerative. O lucrare publicată în revista Microbiology & Infectious Diseases explică procesul prin care aceste injecții modifică ADN-ul uman.

Singurul motiv pentru care se știe despre moartea copilului de doi ani în procesul Pfizer se datorează informațiilor independente extrase din VAERS. Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), cu siguranță nu vor raporta despre asta și nici mass-media obișnuită.

Administrația pentru alimente și medicamente (FDA) este, de asemenea, complice, după ce a ridicat recent pauza recomandată pentru injecția experimentală a vaccinului J & J, care provoacă cheaguri de sânge mortale.

În loc să interzică vacinul, FDA aplică în schimb o etichetă minusculă de avertizare pe ambalaj care spune că injecția J&J vine cu riscuri de cheaguri de sânge.

„Am citit și am plâns”, a scris un comentator la Great Game India. ” Rușine părinților care au permis să se întâmple așa ceva. ”

„Acum plătesc cu inimile frânte. Cât de trist este asta? Aceste vaccinuri conțin aluminiu, mercur și formaldehidă. De ce naiba ar permite cineva să li se injecteze copilul cu aceste otrăvuri? ”, a mai menționat un comentator.

( Sursa ActiveNews)

Abonează-te
Notificare la
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Blada Aurelia Gheorghina
Blada Aurelia Gheorghina
3 ani în urmă

este incredibil de revoltătoare atitudinea si inconstienta acestor parinti! Sa-ti ucizi copilul, pentru ca tu ești inconstient si refuzi sa te informezi! Incredibil! Dureros! Când refuza însăși producatorul de aceste vaccinuri , sa-si asume răspunderea, tu ca părinte refuzi sa-ti pui întrebarea normala de ce!!??? Este prea mult, absolut siderant

Lenuța
Lenuța
3 ani în urmă

Este strigator, la cer, ce se întâmplă… Nu stiu dar ceea ce stiu.. (cred).. Esye că, cineva-undeva, vor sa ne extermine, pe toti… Dela cel mai mic, pân’, la cel mai mare(bătrân)… Aceasta, este parerea mea…. 😡😡😥😥😥

Telefon
9757769489
Tamas mariana
Tamas mariana
3 ani în urmă

Ce o avut in cap rusine

Telefon
40799538247
Max Rony
Max Rony
3 ani în urmă

Promovati aceasta melodie!
https://www.youtube.com/channel/UCd3DtnmR7NNMHygFE5gdvgQ
O parte din versuri…
Va spun povestea mea, despre un Golan   
Si cum ajunge el sa faca legea in Divan
Incalca dreptul meu, incalca dreptul tau
Ne mint cu “Specialisti” si vor, sa fim umiliti
Cu asta se hranesc, din asta ei traiesc
Si rad sub false masti de noi, iubirea o urasc
Golanul “Imparat”, e cinic, ingamfat
Nu vrea sarut si-mbratisari, vrea sa ne rupa din placeri

Religii, etnii, ne-mparte, doar el da cu banul
Ce ura zace-n el, cum a ajuns “Imparat” Golanul?
Ii pasa doar de el, e cinic cu iubirea pura
Noi plangem si iubim iar el, ne baga botnita la gura…

Ne rupe legatura cu pamantul de cand lumea
Sa fim testati si vaccinati, sa fim cobai, uraste lumea!
Ne numara doar mortii, dar se nasc si copiii
Golanul nu ne spune ca, mai sunt si ei vii
Copiii ce se nasc au dreptul la viata normala
Sa nu traiasca-n sticla lui, sa-i fie cobai pe viata…

Intra pe link-ul de mai jos si asculta piesa – Golanul Politic „Imparat”, despre acesti golani care ne conduc! Un cântec – poveste despre cum ajunge golanul, ticalosul imbracat in cravata, „Împarat” în lumea de azi in care traim. Nu e o inregistrare de studio, fara vocoder si alte efecte… sper sa va placa versurile cantate… De ce nu este difuzata?!?! Deranjeaza???
Da mai departe, te rog!