Actualitate

S-a ocupat Piața Universității! Demonstrație la Baricada de la Universitate. Se strigă: Ultima soluție, înc-o revoluție! Nu cedăm, nu ne vaccinăm! Libertate! Arafat, judecat, pentru cei legați de pat! (+VIDEO)

Sute de persoane se află chiar acum în Piața Universității la fântâna de la Arhitectură pentru a protesta împotriva obligativității vaccinării și a impunerii certificatelor Covid ca monedă de schimb pentru libertatea de mișcare.

Oamenii strigă sloganuri precum: „Arafat judecat pentru cei legați de pat!”, „Arafat, arestat, pentru morții vaccinați!”, „Nu vrem să fim o nație de sclavi!”, „Nu suntem cobai!”, „Nu cedăm, nu ne vaccinăm!”, „Libertate fără certificate!”, „OMS, afară din țară! Stop pașaportul „verde”!”, „Iohannis și cu ai lui, asasinii neamului!”, „Trădătorii!”, „Toate partidele, aceeași mizerie!”, „Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă!”, „Unitate națională!”, „Doar uniți nu putem fi biruiți!”, „Vrem libertate, nu certificate!”, „O dorință sinceră, România liberă!”, ARAFAT, NU UITA, VA VENI ȘI ZIUA TA! „Masoneria – distruge România!”, JOS DICTATURA! „LIBERTATE!”.

Sursa: ActiveNews 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile