Fară Categorie

Schwab l-a amenințat pe Bolsonaro pentru că refuză semnarea tratatului criminal al OMS!

Fondatorul și directorul executiv al Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a emis o amenințare ușor voalată față de președintele brazilian Jair Bolsonaro, după ce puternicul politician a refuzat semnarea tratatului pandemic al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

„Să fim și clari: viitorul nu doar se întâmplă. Viitorul este construit de noi, o comunitate puternică – voi, cei de aici, din această cameră. Avem mijloacele pentru a impune această stare a viitorului lumii”, a spus Schwab într-un videoclip postat pe Twitter.

 

Al cui viitor, domnule Schwab?

Ce viitor e acela în care și minutul este redus la moarte?

Cine ești dumneata, domnule Schwab, de hotărăști viitorul omenirii? În calitate de ce anume alegi dumneata cine trebuie să trăiască și cine să moară?

Mesajul globalistului german a venit pe fondul remarcilor făcute de Bolsonaro pe 15 mai 2022 când acesta a anunțat că NU va semna tratatul OMS.

„Brazilia nu va intra în acest tratat al pandemiei. Brazilia este autonomă și nu va intra în asta, puteți uita de asta. Am vorbit deja cu cabinetul nostru de relații externe și dacă această propunere va merge așa mai departe, nu va merge cu Brazilia”, a spus Bolsonaro.

„Mai mult, am fost singurul om de stat care nu a aderat la politicile de lockdown. Am spus că trebuie să avem grijă de bătrâni și de persoanele cu comorbidități, iar studiile de astăzi din afara Braziliei arată în mod evident că am avut dreptate.”

Bolsonaro a citat statul brazilian Sao Paulo ca exemplu al eșecului total al blocajelor instituite cu scopul de a reduce coronavirusul COVID-19.

„Verificați această chestiune: care stat din Brazilia s-a carantinat cel mai mult? Sao Paulo. Care stat a avut cele mai multe decese la 100.000 de oameni? Sao Paulo. Acesta este un semn că am avut dreptate.”

Schwab a încheiat: „Prima condiție este să acționăm cu toții ca părți interesate ale comunităților mai mari în loc să ne servim doar interesului propriu. Aceasta este ceea ce numim responsabilitatea părților interesate. A doua condiție este să colaborăm”.

Să colaborăm la ce, domnule Schwab? La genocidul planetar? Felicitări președintelui Bolsonaro care și-a păstrat verticalitatea în fața atâtor criminali trilionari. Nici Putin n-a rămas ferm pe poziție, mai degrabă demonstrează că e parte din elita globală. Cine sunt aceste „părți interesate” pentru care duceți rasa umană spre extincție? Despre ce „responsabilitate” discutați dacă în urma voastră rămân doar cadavre? Aveți o responsabilitate superioară omului? De ce guvernele lumii sunt obligate să renunțe la suveranitate în favoarea OMS? A demonstrat cumva ong-ul satanist al lui Gates cum că vreo măsură impusă la nivel global a fost eficientă? Cert este că vreți doar PUTERE, CONTROL și MOARTE!

Jair Bolsonaro – un președinte ce ar trebui multiplicat.

 

Sursa: romaniafarajustitie.ro

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile