Actualitate, Politic

Ședință cu scandal în Parlament: Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului

Raed Arafat, șeful DSU, a părăsit după doar câteva minute ședința în care Comisia pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților, unde venise pentru a susține un proiect aflat pe ordinea de zi. Deranjat de insistența cu care parlamentarii îi puneau întrebări despre pandemie, secretarul de stat a evitat să răspundă și a părăsit încăperea, transmite Ecopolitic.ro.

Raed Arafat a evitat să răspundă la întrebările despre gestionarea pandemiei și a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului.

Raed Arafat a venit marți în Parlament, la ședința Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților, pentru a susține un proiect de pe ordinea de zi.

În timpul ședinței, parlamentarii AUR și deputatul PSD Daniel Ghiță, secretarul comisiei, au început să-i pună șefului DSU diverse întrebări legate de gestionarea pandemiei – despre paturile ATI din spitale, despre estimările privind infectările cu coronavirus, detalii despre identitatea celor care fac parte din Grupul de Comunicare Strategică.

Raed Arafat a evitat să răspundă la întrebări și, deranjat de insistențele parlamentarilor, a părăsit sala de ședință după doar câteva minute.

România a înregistrat un bilanț-record marți, când au fost raportate peste 11.000 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2.

 

Sursa: EcoPolitic 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile