Actualitate, GREAT RE!SET

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge… A provocat moartea a 7 milioane de oameni… Nu va scăpa! (+VIDEO)

Senatorul american Rand Paul a declarat joi că Anthony Fauci este direct responsabil pentru finanțarea unor cercetări științifice periculoase care au ucis milioane de oameni și că pentru asta își va primi pedeapsa.

Într-o apariție la Fox News, senatorul Republican a declarat:

„Probabil că nu există o personalitate din domeniul sănătății publice care să fi făcut o eroare de apreciere mai mare decât dr. Anthony Fauci.”

„Eroarea de apreciere”, a explicat Rand Paul, „a fost să finanțeze cercetările «gain of function» într-o țară totalitară”, referindu-se la studiile de la laboratorul din Wuhan care au avut ca scop sporirea agresivității, periculozității și gradului de răspândire a virușilor finanțate de institutul condus de Fauci.

„Cercetări care au permis (Chinei) să creeze niște super-viruși care, după toate probabilitățile, s-au răspândit în public și au provocat moartea a șapte milioane de oameni.”

Senatorul Rand Paul a făcut aceste comentarii după un interviu slugarnic realizat de Washington Post cu Anthony Fauci, în care guru-ul Covid a fost numit „erou”, s-a plâns că este o victimă a unei campanii denigratoare și că nu crede că a greșit cu ceva.

 

Sursa: Stefan Constantinescu / ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile