Actualitate

Serul experimental nu oferă protecție – Drama unui avocat vrâncean: într-o lună și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa, după infectarea cu COVID-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer!

Un avocat din Baroul Vrancea trece printr-o dramă inimaginabilă. Un om deosebit, profesionist în avocatură, dedicat muncii asidue pentru clienți, are parte de clipe de coșmar în această perioadă. Din motive lesne de înțeles nu-i vom publica numele, deși momentele infernale prin care trece sunt cunoscute de aproape toți colegii săi de breaslă, relatează Ediție de Vrancea.

De altfel, cel în cauză le-a povestit multor colegi episoadele șocante de care a avut parte în ultima perioadă.
În doar câteva săptămâni avocatul și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa. Toți patru au murit după ce au luat COVID-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer. Mama încă avea COVID-19 când a murit, însă ceilalți trei membri ai familiei trecuseră de boală.
În momentul în care mama avocatului a avut primele simptome și s-a testat văzând că este pozitivă, a sunat la medicul de familie care i-a spus să stea liniștită că este vaccinată și că e de ajuns să ia niște vitamine. Din nefericire, starea ei s-a agravat și în câteva zile a murit.
Practic, în ultimele săptămâni, avocatul vrâncean a fost nevoit să-și îngroape patru membri ai familiei. Joi, 11 noiembrie și-a înmormântat bunica, iar ieri, 13 noiembrie, și-a înmormântat tatăl.
Când s-au îmbolnăvit cei din familia sa, avocatul focșănean era la București, astfel că nu a contractat boala.
Dumnezeu să-l întărească și să-i dea putere să treacă peste aceste clipe groaznice!
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile