Actualitate, Politic, Sport

Serurile experimentale COVID provoacă tot mai multe tragedii în lumea sportului:- Șoc la Budapesta! O sportivă din America, aproape de moarte la Campionatele Mondiale!

Scene incredibile la Campionatele Mondiale de la Budapesta, acolo unde Anita Alvarez a fost aproape de moarte.

Sportivei de 25 de ani i s-a făcut rău, iar antrenoarea a salvat-o de la o tragedie. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar jurnaliștii au lăudat gestul extraordinar făcut de Andrea Fuentes.

Cum Alvarez și-a revenit, sportiva ar putea să participe la proba de vineri.

O sportivă din America, la un pas să moară la Campionatele Mondiale de natație: „Am văzut că nu mai respiră!”

Anita Alvarez a băgat spaima în cei prezenți la Campionatele Mondiale, iar antrenoarea ei a subliniat că salvatorii au ezitat să-i ofere sportivei primul ajutor.

Echipa americană a dat un comunicat în care a precizat că Alvarez este în afara pericolului, în timp ce antrenoarea sa, cvadruplă medaliată olimpică, a explicat pentru un post de radio că sportivei i s-a făcut rău din cauza efortului depus în timpul finalei.

„Ne-a fost foarte frică. A trebuit să sărim pentru că salvatorii nu făceau nimic”, a explicat Fuentes, surprinsă de fotoreporteri în timp ce încerca să-și salveze eleva de la moarte.

„Mi-a fost teamă pentru că am văzut că nu mai respiră, dar acum este bine”, a subliniat aceasta.

Nu este prima oară când sportiva din Statele Unite are probleme mari.

Anul trecut, Alvarez și-a pierdut cunoștința în timpul calificărilor pentru Jocurile Olimpice, fiind salvată și atunci de antrenoare.

 

Sursa: SkyNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile