Actualitate

Simona Halep a făcut vaccinul Pfizer degeaba? : nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportiva vaccinată cu Pfizer, acuză accidentarea la gambă drept cauza principală pentru care nu va putea juca tenis.

Numărul trei mondial la tenis, Simona Halep, a anunțat, pe Twitter, că nu va mai putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentării la gambă, relatează Agerpres.
”Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, însă, din nefericire, recuperarea după accidentarea la gambă cere mai mult timp, așa că am luat decizia de a mă retrage de la Jocurile Olimpice din această vară’.După dezamăgirea produsă de ratarea turneelor de la Roland Garros și Wimbledon, faptul că nu pot participa la Jocurile Olimpice este un lucru incredibil de greu de digerat, dar sunt determinată să revin mai puternică”, a declarat Halep.

Cu câteva zile în urmă Simonei Halep i s-a părut amuzant să se fotografieze și să să se mai și promoveze pe Facebook cum își pune singură masca pe figură, la dublu. Despre obiectul simbolic al îmbotnițării planetei însuși Anthony Fauci, marele Arafat al Americii, spunea într-un sfat electronic pentru fostul ministru al Sănătății SUA că este inutilă. Acum, sportiva a fost silită să anunțe implicit și că vaccinul Pfizer pe care l-a făcut ca să participe la competițiile sportive internaționale nu i-a fost de folos. Ba poate chiar dimpotrivă.

Într-o postare în limba engleză publicată pe Facebook și Instagram, Simona Halep transmite „cu tristețe” că se retrage de la acestă ediție a turneului de la Wimbledon „din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă”.

Sursa: ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile