Actualitate, Politic

Sprijin pentru șoferii profesioniști din partea deputatului de Bihor Mihai Lasca (+ video)

Deputatul de Bihor Mihai Lasca a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj video pentru susținerea șoferilor profesioniști care sunt carantinați dacă nu sunt vaccinați.

Vestitul deputat independent anti-mască și anti-vaccin a reacționat pozitiv la mesajele venite din partea șoferilor, acesta afirmând că va trimite o interpelare la Guvernul României, premierului Florin Câțu și ministrului transporturilor, Cătălin Drulă, în sprijinul acestora prin solicitarea fermă de anulare a măsurii de carantinare a șoferilor nevaccinați.

De asemenea, deputatul independent Mihai Lasca a atras atenția premierului asupra faptului că afirmația acestuia cum că „vocile care care opun vaccinării trebuiesc eliminate” un procent de peste 75% din români nu s-au vaccinat.

Măsura carantinării șoferilor profesioniști care nu prezintă un certificat de vaccinare sau teste de depistare covid a fost dispusă de autorități în scopul prevenirii pandemiei. Deputatul Mihai Lasca a criticat carantina în videoclipul postat pentru că aceasta a fost dispusă abuziv și fără argumente medicale, iar această măsură nu va afecta decât economia și veniturile șoferilor.

Acesta a afirmat că virusul covid este un virus inofensiv care are o rată de mortalitate de sub 0,5% la nivel național și mondial. În premieră din partea unui parlamentar, în ceea ce privește solidaritatea cu șoferii profesioniști, deputatul a anunțat că șoferii vor protesta în data de 10 august, la ora 10 și 10 minute, prin oprirea în trafic a camioanelor timp de o oră.

Deputatul Mihai Lasca a evidențiat faptul că economia merge spre colaps, iar acest protest nu va face decât să accelereze acest fapt. De asemenea, acesta s-a arătat deschis la dialog, inclusiv telefonic, atât cu reprezentanții șoferilor, cât și cu oricare șofer profesionist. Disconfortul rutier îi va afecta pe toți participanții la trafic, astfel că autoritățile vor trebui să ia în considerare doleanțele șoferilor .profesioniști. Cert este că autoritățile trebuie să ia în considerare acest protest pentru că acesta este anunțat a fi doar primul din seria ce va urma în cazul carantinării șoferilor nevaccinați.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile