Actualitate

Testele PCR sunt atât de „fiabile”, încât elevii falsifică rezultatele: Metoda folosită de elevi pentru a scăpa de ore, cu teste COVID falsificate

 Mai mulţi elevi din Marea Britanie au dezvăluit pe TikTok metoda prin care falsifică testele COVID pentru a scăpa de mersul la şcoală. Deşi iniţial nu au fost luaţi în serios, mai multe persoane au încercat metoda copiilor şi au reuşit să influenţeze un rezultat pozitiv al testului. Explicaţia este extrem de simplă, iar trucul poate fi demascat la fel de uşor, arată profesorul Mark Lorch.

 

 

Deseori, creativitatea şi inventivitatea oamenilor poate atinge cote maxime atunci când este vorba despre evitarea unor treburi considerate plicticoase ori neplăcute. Este şi cazul elevilor, care găsesc generaţie după generaţie noi metode de a scăpa de şcoală, adaptându-se vremurilor şi contextului în care trăiesc. Mai mulţi copii din Liverpool, Marea Britanie, au demonstrat pe TikTok modalitatea prin care îşi păcălesc profesorii că sunt bolnavi de COVID-19. Trucul are la bază falsificarea testelor rapide, iar tot ce le trebuie este un strop de suc acidulat, scrie BBC.

Sursa: Mediafax/BBC

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile