Actualitate

Tot mai multe voci par să confirme: O parte dintre medici, complici la crimă în povestea Covid-19?

Cazul Rodicăi Topală, în care aceasta a fost intubată pe motiv că situația i s-a înrăutățit, mi-a atras atenția deoarece există mai multe situații trase la indigo în alte spitale din țară.

Rodica Topală avea 60 de ani și a fost internată la Spitalul Grădiște Arad ca urmare a unei răceli pe 6 martie 2021. Deși Rodica Topală a intrat pe picioarele ei în spital și era într-o stare relativ bună – singurele simptome fiind dificultăți de respirație și tusea – comunicând cu familia, femeia a decedat în doar 13 zile.

Un caz similar a avut loc la Spitalul Universitar din Capitală, unde o vârstnică a fost internată din cauza unei mușcături de păianjen. Chiar dacă a intrat în spital pe picioarele ei, fără a avea alte probleme de sănătate, doar cele specifice vârstei, cu o zi înainte să fie externată medicii au comunicat familiei că aceasta a luat Covid-19. În acea seară a fost ultima dată când familia a vorbit cu ea și acesta le-a spus că se simte bine și vrea să „vină acasă“. În dimineața următoare, familia a fost înștiințată că vârstnica a fost intubată, deoarece starea de sănătate i s-a înrăutățit. După mai puțin de 24 de ore a fost constat decesul.

Trupul acesteia a fost livrat familiei în doi saci de plastic, sigilat, iar cauza morții a intrat în mormânt, probabil pentru totdeauna.

În același timp, există mărturiile unor cadre medicale care, din proprie conștiință au refuzat să le dea bolnavilor medicamente din „schema Covid-19“ prescrisă la nivel național și i-au susținut pe aceștia cu medicamente clasice care să nu le afecteze alte funcții vitale ale corpului. Un exemplu în acest sens este medicamentul Kaletra, care cauzează stări diareice și deshidratează pacienții și care a fost utilizat în România la scară largă, mai ales în anul 2020.

De asemenea, lucrători medicali din domeniul sănătății au povestit, sub protecția anonimatului, că s-au spovedit la preot pe motiv că sunt complici la crimă, deoarece sunt obligați să trateze pacienții cu medicamente care le fac mai mult rău decât bine și, în final, unii dintre bolnavi pierd lupta cu viața.

Având în vedere aceste spețe și conștientizând gravitatea acțiunilor desfășurate în spitalele din România, putem să punem întrebarea: Domnilor doctori, ce vă împiedică să vorbiți?

Sursa: R3 Media/Romania Info

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile