Actualitate, Fară Categorie

Tragediile suspecte după vaccinare continuă: Doi adolescenți de 15 și 17 ani din Italia au murit subit

O adolescentă de doar 15 ani din Palermo a decedat în somn. Fata a suferit probabil un infarct, iar acum s-a dispus efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei morții.

Katia Spataro, în vârstă de 15 ani, a fost găsită moartă în pat de către fratele ei.

 

Agenția italiană de știri Giornale di Sicilia a relatat că fata, cu domiciliul în cartierul Sperone, a frecventat neregulamentar institutul Di Vittorio. Din acest motiv a fost inclusă într-un proiect privind părăsirea timpurie a școlii, a explicat preotul parohiei Santa Maria delle Grazie, frecventată de tânără.
Din precizările publicației italiene, adolescenta a fost vaccinată anticovid în urmă cu 5 luni.
Un caz asemănător s-a petrecut și la Bergamo, unde un tânăr de doar 17 ani a decedat la spital, unde era internat de mai bine de o lună, după ce s-a simțit rău la școală, relatează Gazeta Românească.
Gabriele Marletta s-a simțit rău din senin la școală, la ora de gimnastică: se prăbușise la pământ, inconștient, reanimat mult timp datorită prezenței unui defibrilator. Apoi a fost transferat de urgență la spitalul Papa Giovanni, unde a stat 6 săptămâni, internat la terapie intensivă. Până la epilogul tragic, relatează sursa amintită.
Brescia Today informează că trupul băiatului se află acum la dispoziția autorității judiciare, care a dispus efectuarea autopsiei. În acest fel se va încerca să se înțeleagă care au fost cauzele morții
Adolescentul nu era cunoscut cu probleme de sănătate, potrivit membrilor familiei, iar moartea sa a șocat întreaga comunitate unde studia.
Gabrielle era un băiat silitor, iar de cele mai multe ori obișnuia să cânte în sat la o formație.
Sursa: Andrei Nicolae / ActiveNews 
guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile