Actualitate

Trei membrii ai unei familii din Calafat au murit de Covid-19 – Soția, vaccinată cu ambele doze, a fost cea care a răspândit virusul

Trei membrii ai unei familii din Calafat au decedat de Covid-19. Toți din familie erau vaccinați, mai puțin soțul în vârstă de 43 de ani, care a fost, de altfel, singurul fără comorbidități, potrivit Adevărul.

Soții Barbu locuiau împreună cu părinții din partea bărbatului și administrau o firmă de pompe funebre. Tatiana Barbu , în vârstă de 45 de ani, a fost prima care a aflat că are Covid-19. Apoi, și-au făcut testele și ceilalți membri ai familiei și au ieșit pozitivi, amintește sursa citată.
Tatiana suferea de o boală autoimună și a fost internată la Spitalul Leamna de lângă Craiova, unde a și decedat. În schimb, Claudiu, soțul rămăsese acasă, în izolare. El s-a stins a doua zi după decesul femeii.
Apoi, a ajuns la spital și tatăl bărbatului, care a murit la câteva zile după nora și fiul său.
DSP Dolj a transmis că femeia, care a și transmis virusul familie sale, era vacccinată cu ambele doze de la Pfizer, în timp ce soțul ei nu era vaccinat. Și socrul femeii, în vârstă de 69 de ani, era vaccinat cu schema completă.

Sursa : Andrei Nicolae / ActiveNews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile