Actualitate

Patru pacienți au murit după ce stația de oxigen s-a defectat – Managerul: Spitalul nu are senzori de oxigen – Procurorii au deschis o anchetă in rem pe ucidere din culpă

UPDATE 16:40 A mai fost înregistrat un deces in rândul pacienților transferați de la Spitalul Târgu Cărbunești. Este vorba despre o femeie în vârstă 62 de ani.

Trei  pacienți de la secția ATI a Spitalului din Târgu Cărbunești, unde stația de oxigen s-a stricat vineri dimineața, au murit, a declarat, pentru Mediafax, prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu.

Situație critică la spitalul Tg. Cărbunești din Gorj. A cedat instalația de oxigen, trei persoane au murit. Peste 150 de pacienți sunt mutați la alte spitale. Managerul: Spitalul nu are senzori de oxigen

 

„Două persoane decedate, din ceea ce mi-au spus medicii. Nu ar puttea fi asociate cu accidentul care s-a produs la instalația de oxigen pentru că au fost trecute pe butelii de oxigen. Ele erau într-o stare extrem de gravă”, a spus prefectul.

11.44: Încă un pacient cu COVID care era internat la spitalul din Târgu Cărbunești a decedat, bilanțul ajungând la trei morți, anunță prefectura.

Planul roșu a fost activat vineri dimineața în județul Gorj, unde stația de oxigen de la Spitalul din Târgu Cărbunești, spital Covid, s-a stricat.

Prefectul județului a declarat că aproximativ 100 de bolnavi care erau internați la Spitalul din Târgu Cărbunești sunt evacuați.„Sunt aproximativ 100 de bolnavi, dintre care 15 pe secția de ATI, toți sunt evacuați”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marcel Iacobescu

Procurorii au deschis o anchetă in rem pe ucidere din culpă, potrivit surselor G4Media.ro.

Dosarul va fi preluat de Parchetul Curții de Apel Craiova.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile