Actualitate

Trupa Taxi, cântec parodie la adresa lui Iohannis: „Cine mi-a spus mie că nu mai e nicio pandemie? Un sas!”

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a publicat duminică pe canalul de YouTube o piesă satiră la adresa președintelui Klaus Ioahnnis, intitulată „Un sas, un sas, un sas” (melodia fiind un cover după celebra „Quizás, quizás, quizás”).

Șeful statului este criticat în versuri pentru declarațiile sale din ultima perioadă.

„Păi cine a zis în vară / Cine mi-a spus mie / Că nu mai e nicio pandemie? / Un sas, un sas, un sas!” – cântă solistul Dan Teodorescu în piesa ce ironizează prestația președintelui țării.
  • Deci cine mă obligă / Să cred inevitabil / Că e iresponsabil? / Un sas, un sas, un sas! (…) Și cine mă jignește / Și cu vorba, și cu fapta? / Și cine îmi povestește / Că stânga e dreapta? / Și cine îmi explică / Fără scrupule, fără rușine / Că răul e de fapt bine? / Un sas, un sas, un sas!”, mai spun versurile parodiei.
De altfel, Dan Teodorescu l-a criticat și zilele trecute pe Klaus Iohannis, când șeful statului a ieşit într-o declaraţie de presă, în cea mai neagră zi de la începutul pandemiei, și a admis că „nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum”.

„Domnule Iohannis, mă scuzați, aveți idee cum se scrie în germană „Hai, sictir, nenorocit cinic şi iresponsabil”? Întreb pentru mine.”, a scris el pe Facebook.

Sursa: Hotnews

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile