Actualitate, Politic

Tudor Chirilă a izbucnit la adresa lui Iohannis: „Sunteți un președinte ticălos care și-a trădat și înșelat electoratul”

Cunoscutul cântăreț și jurat într-o emisiune în căutare de talente – difuzată la TV – a răbufnit, pe o rețea de socializare, comentând în termeni duri la un mesaj pe care a ales să-l transmită Klaus Iohannis, după ce România a ratat intrarea în Schengen, la Consiliul JAI de zilele trecute.

E vorba despre o reacție pe care Tudor Chirilă a avut-o, sub forma unui comentariu postat la

mesajul apărut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, luni seară, 12 decembrie.

Sunteți un președinte ticălos care și-a trădat și înșelat electoratul. Nu aveți niciun pic de credit”, a scris Tudor Chirilă.

„Aveți o singură realizare: alianța USL. E greu de crezut că sunteți capabil de rafinamente diplomatice sau de leadership. Sunteți însă capabil de șmecherii. Atât.”, a completat artistul.

Iohannis s-a declarat „dezamăgit și supărat”

Mesajul postat pe pagina de Facebook a președintelui Iohannis, la care a reacționat Chirilă, sună astfel: „România a primit un NU nemeritat din partea Austriei pentru o chestiune pe care nu noi am cauzat-o. Dar în politică suntem aleși pentru a rezolva problemele națiunii. Acest vot nu mă face să dau înapoi și sunt hotărât să duc lucrurile mai departe până când România devine membră a spațiului Schengen. Mă voi implica total pentru că integrarea României în spațiul Schengen rămâne obiectiv strategic național și obiectivul meu personal.

În decursul acestui an, am avut câteva realizări notabile, am reușit eliminarea MCV, am reușit să convingem Olanda și Suedia să-și schimbe opinia față de România în dosarul Schengen. Așa cum am rezolvat aceste chestiuni, sunt convins că vom găsi soluții și mai departe cu partea austriacă”.

Postarea de luni seară de pe pagina președintelui, de pe rețeaua de socializare amintită, survine primei ieșiri publice a liderului de la Cotroceni, după eșecul Schengen. „Votul din Consiliul JAI este foarte problematic pentru noi toți în România și trebuie să spun că am fost dezamăgit și supărat după ce am primit rezultatul acestui vot”, a declarat Iohannis, luni, la Cotroceni, răspunzând întrebărilor presei.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile