Actualitate, Externe, Politic

Ucraina nu mai există?! – Ideologul șef al batalionului ucrainean Azov, declarații la o televiziune rusă: Unirea cu Polonia. Unificarea țărilor baltice, a Ucrainei, a Poloniei și, firește, a Republicii Belarus, dar fără Lukașenko. Dar înainte să ne apucăm de această gradioasă misiune trebuie să-l eliminăm pe Zelenski

Ideologul șef al batalionului ucrainean Azov, Vladislav Dutciak, supranumit Docentul, a povestit în exclusivitate la emisiunea ”Noile senzații rușești” a postului de televiziune NTV, despre metodele muncii sale și secretele regimului de la Kiev.

Dutciak a căzut prizonier după eliberarea combinatului ”Azovstal”, din Mariupol, iar acum cetățenii Donbassului îl acuză de crime de război, de complicitate la masacrarea civililor, de justificarea și propaganda nazismului.

Vladislav Dutciak: ”Propriul nostru guvern vrea să ne lichideze pentru ca noi să nu punem întrebări legate de începutul campaniei militare, despre eșecurile lor”.

Vladislav Dutciak: ”Am lucrat la școală, am început să muncesc în 1992, am lucrat la un liceu pedagogic, la un institut, la universitate. Înțelegeți, este o singură metodă: trebuie să stârnești interesul oamenilor”.

Vladislav Dutciak: ”Dacă trezești interesul bărbaților, ei vor citi, se vor auto-dezvolta”.

Zi de zi timp ce opt ani, Docentul a transforma oameni în asasini fără milă: ”Un rus bun este un rus mort”, ”Muscalul este neom”.

Vladislav Dutciak: ”Neoameni. Da, absolut corect. De regulă, naționalismul este o reacție de apărare a națiunii la opresiune”.

Docentul și-a construit lecții de ură pe baza testamentelor lui Joseph Goebblels, ținând prelegeri. În regimentul ”Azov” i se spunea politruc.

Vladislav Dutciak: ”Nu întâmplător unul dintre principalii propagandiști și fondatori ai propagandei politice, renumitul Goebbels, spunea: ”Cu cât minciuna este mai absurdă, cu atât va fi mai crezută”.

Vladislav Dutciak: ”Avem dorința de a adera la Polonia. Nici măcar să aderăm, ci să ne unim cu toții. Există o astfel de idee”.

Potrivit spuselor sale, liderii neonaziștilor din Ucraina vor să reînvine Rzecspospolita.

Vladislav Dutciak: ”Unificarea țărilor baltice, a Ucrainei, a Poloniei și, firește, a Republicii Belarus, dar fără Lukașenko. De ce nu? În ultimă instanță, Rzeczpospolita este leagănul a trei națiuni”.

Dar înainte să ne apucăm de această gradioasă misiune, trebuie să scăpăm de conducătorul regimului de la Kiev, adică să-l eliminăm pe Zelenski, spune Docentul.

Vladislav Dutciak: ”Pentru a ne apăra interesele nu doar în fața Rusiei, dar și în fața eurobirocraților”.

Ucraina nu mai există, iar noua Rzeczpospolita are nevoie de un nou lider.

Vladislav Dutciak: ”Nu spun în numele naționaliștilor, spun în numele tuturor ucrainenilor: ne-am dori să avem un astfel de lider.

Docentul a ajuns la o înțelegere cu anchetatorii și i-a denunțat pe toți ai săi cu toate detaliile.

Vladislav Dutciak: ”Vom cere socoteală guvernului nostru”.

 

Sursa: Flux24

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile