Actualitate

Un fost polițist dă calculele peste cap: „Au vrut să-mi dea bani să îmi declar soția moartă de COVID”

Gabi Dumitrescu este un fost polițist. Recent a demisionat din poliție, deoarece nu amenda oamenii pentru nepurtarea măștii de protecție, considerând total ilegal acest lucru.

Poveștile din spațiul online, care sunt prezente încă de anul trecut pe internet și în toată mass-media, cum că rudele au primit sume de bani de la spitale să-și declare morții ”de COVID” sunt vechi.

Totuși, Dumitrescu confirmă, că există astfel de propuneri și că lui i s-a oferit suma de 3.500 de lei de către medici, pentru a-și declara soția care a murit în urma unui infarct, ca fiind decedată de COVID.

Mărturia polițistului

”Pentru cei care spun că la protestele din zilele astea participă oameni ,,tâmpiți”, ,,spălați pe creier”, le doresc din tot sufletul să nu treacă niciodata prin ce am trecut eu!
Nici nu aveti idee ce necaz a avut Găbiță al vostru, din momentul în care mi-a murit soția! Soția mea a murit din cauza unui infarct iar imbecilii de medici au vrut să o treaca cu Covid (mi s-ar fi oferit suma de 3.500 lei)…
Am refuzat din start! Pentru ca am refuzat și ei crezandu-se mari șmecheri, au vrut să o treaca fără acordul meu cu Covid!

Am fost anunțat de un alt medic din cadrul spitalului, cu care ma stiu de mai bine de 15 ani si mi-a spus de acest eveniment! Doar cu ajutorul unui avocat am reușit până la urmă să fac sa nu fie trecuta cu Covid!
Oricum pentru cele întâmplate pe medic l-am dat în judecată…Nu mai suport ca niste criminali sa se creada salvatorii României! Nu mai suport…Sunt satul!
Am doi băieți și să ferească Dumnezeu să li se întâmple ceva, ca ma jur ca de mână mea nu scapă nimeni! M-ati adus la limitele răbdării cu toate tampeniile astea despre virus!
Eu nu mai cred în nimic despre acest virus! Este o mascarada care are ca scop atacarea drepturilor cetățenești! In rest totul e o mascarada…!” a scris Gabi Dumitrescu pe pagina personală de Facebook.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile