Actualitate, Externe

Un genocid bine plătit: Dr. Fauci este responsabil pentru mai multe crime și totuși el urmează să primească, la pensionare, cea mai mare plată de pensie din istoria SUA.

Dr. Anthony Fauci, consilier medical șef al președintelui, urmează să primească cel mai mare pachet federal de pensii din istoria SUA, la 350.000 de dolari pe an, potrivit  Forbes .

Fauci a fost cel mai bine remunerat angajat federal, potrivit auditorilor de la  OpenTheBooks.com .

Agentul de stat Don Berlin a prezentat președintelui Trump un dosar electoral fals înainte de 1-6, acum Comitetul din 6 ianuarie îl folosește pentru a revendica insurecția și a-l doborî pe președintele Trump.

În calitate de director al Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase (NIAID), Fauci a câștigat 434.312 USD în 2020, în creștere de la 417.608 USD în 2019.

Fauci a câștigat un total de 1,252 milioane de dolari din 2018 până în 2020 ca angajat federal.

„Sunt șeful unui institut care a jucat de fapt rolul major în dezvoltarea vaccinurilor care au salvat acum milioane de vieți de COVID-19”, a spus Fauci pentru CBS.

„Așa că, voi continua să fac asta până când acest focar de COVID-19 va apărea în oglinda retrovizoare, indiferent de ce spune cineva despre mine sau vrea să mintă și să creeze inventii nebunești din cauza motivațiilor politice.”

Din 2004 până în 2007, Fauci a primit o creștere salarială de aproape 68%, de la 200.000 USD la 335.000 USD pe an.

În ajunul Crăciunului, doctorul Anthony Fauci a împlinit 81 de ani. Cu toate acestea, încă nu se retrage. Dacă ar face-o, Fauci ar culege cel mai mare pachet federal de pensionare din istoria SUA.

OpenTheBooks.com estimează că pensia anuală a Dr. Fauci va depăși 350.000 USD. Ulterior, pensia și beneficiile sale ar continua să crească prin ajustări anuale ale costului vieții. Fauci are 55 de ani de serviciu ca angajat federal.

 

Sursa: Newsmax

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile