Actualitate, GREAT RE!SET

Un însoțitor de zbor al companiei Gulf Air a murit subit în timpul unei curse cu ruta Bahrain-Paris. Piloții au aterizat de urgență în Irak

Un însoțitor de bord al unui zbor Gulf Air a murit subit din cauza unui atac de cord în timpul unui zbor din Bahrain spre Paris, marți, informează Western Journal.

Piloții zborului GF-19 au fost nevoiți să efectueze o aterizare de urgență la Erbil, capitala regiunii Kurdistan din Irak, când însoțitorului de bord Yasser Saleh Al Yazidi i s-a făcut rău.

Acesta a fost transportat de urgență la un spital imediat după aterizarea de urgență, dar a fost declarat mort la sosire.
„Transportatorul național își exprimă cele mai profunde condoleanțe familiei și apropiaților membrului echipajului și confirmă că zborul a fost reluat spre Paris, așa cum era programat”, a precizat într-un comunicat compania aeriană deținută de statul Bahrain.
„Gulf Air dă asigurări că siguranța pasagerilor și a echipajului se află în topul priorităților sale și le mulțumește pasagerilor zborului afectat pentru răbdarea și înțelegerea lor.”
Se pare că zborul a fost blocat la sol timp de aproximativ patru ore înainte de a se îndrepta spre aeroportul Charles de Gaulle din Paris.
Nu au fost publicate alte informații despre starea de sănătate a persoanei decedate. De asemenea, vârsta acestuia nu a fost comunicată.
Sursa: Catalin Vuscan/ ActiveNews 
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile