Actualitate

Un medic „specialist Covid-19″care susţine vaccinarea copiilor a primit o ameninţare cu moartea

Pandemia, restricţiile şi pedepsele autorităţilor le-au luat minţile unora. Un medic imunolog din Italia a primit un glonț într-un plic pentru că susține vaccinarea anti-COVID a copiilor.

Antonella Viola este unul dintre cei mai importanți experți în imunologie din Italia în domeniul coronavirusului. Medicul a primit protecție din partea poliției, după ce a primit un glonț în interiorul unei scrisori care o amenința pe ea și familia sa.

Medicul susţine vaccinarea copiilor

În Italia, profesorul Viola, imunolog – șeful unui institut de cercetare pediatrică din orașul Padua – a confirmat pe Facebook că a primit un glonț și o scrisoare care o amenința pe ea sau familia ei cu împușcarea dacă nu se împotrivește vaccinării copiilor.

Acești oameni sunt antivacciniști care nu știu decât să urască, să respingă logica și legile și să creeze tensiuni și violență”, a spus ea, insistând că va da întotdeauna o voce științei și va vorbi cu cei care o ascultă.

“Voi continua să-i sfătuiesc pe părinți să își vaccineze copiii, pentru că așa este corect”, a declarat profesorul Viola pentru agenția de presă italiană Ansa.

Şi politicienii sunt ameninţaţi

Președintele Emmanuel Macron i-a înfuriat pe adversarii politici când a declarat că vrea să “enerveze” persoanele nevaccinate prin “limitarea cât mai mult posibil a accesului acestora la activitățile din viața socială”.

În această săptămână, personalități publice au fost amenințate din ce în ce mai mult în mai multe țări europene.

 

Sursa: national.ro 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile