Actualitate, Politic

Un membru AUR, angajat al Senatului, prins cu droguri asupra sa în Parlament

Purtătorul de cuvânt al AUR a fost depistat, joi, în clădirea Parlamentului, cu un plic cu substanțe suspecte.Este vorba cel mai probabil despre cannabis. Mircea Gheorgheosu a fost dus la Poliție.

Mircea Gheorgheosu, purtătorul de cuvânt al AUR, a fost depistat, joi, în clădirea Parlamentului, cu un plic cu substanțe suspecte, cel mai probabil cannabis.

Angajatul Parlamentului care a fost prins, vineri dimineață, de ofițerii SPP cu un pliculeț de substanță ce părea a fi marijuana a recunoscut, în timpul percheziției, că are asupra lui cannabis, au transmis surse judiciare pentru G4Media.

Mircea Gheorgheosu este angajat al Senatului și a precizat că substanța este folosită pentru consumul propriu.

Potrivit G4Media.ro, pliculeţul de cannabis a fost găsit în timpul percheziţiei corporale efectuate de SPP la intrarea în Parlament.

Poliţia Capitalei a transmis că Secţia 17 a fost sesizată de SPP, iar substanţa găsită asupra angajatului din Parlament a fost trimisă spre examinare:

„Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit G4Media.ro.

George Simion, unul dintre co-fondatorii AUR, a transmis că Mircea Gheorgheosu nu va fi „propunerea de premier” a partidului la viitoarele alegeri. „Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţă, domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”, a afirmat George Simion, pentru News.ro.

Sursa: Mediafax

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile