Actualitate, GREAT RE!SET

Un polițist de 48 de ani a murit subit, la vânătoare, chiar de ziua fiicei lui de 6 ani. Florinel Roman Nedelea era șef de post la Coșna, în Suceava

O noua tragedie „inexplicabilă” în Poliție: un șef de post din Suceava a făcut infarct la 48 de ani. El a căzut din picioare în timp ce se afla la o partidă de vânătoare. Doliu în Inspectoratul de Poliție Județean Suceava după ce unul dintre polițiștii aflați în activitate a murit subit în urma unui infarct, transmite Filip Stan de la România TV.

Florinel Roman Nedelea era șeful de post de la Coșna și avea 48 de ani. Aflat în timpul liber, la o partidă de vânătoare, polițistul a căzut ca secerat. A suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat.

Polițistul avea două fetițe, una în vârstă de 6 ani și una de 10 ani, a informat și Monitorul de Suceava.

„Cu durere nemărginită vă anunțăm că Florin a ajuns acasă. Pentru cei ce l-au cunoscut, iubit și apreciat vă așteptăm să vă luați rămas bun de la el. El va trăi mereu prin fetițele noastre, te iubim infinit îngerul nostru!” este mesajul sfâșietor al soției polițistului.

Înmormântarea a avut loc vineri, la ora 10:00, la biserica Sf. Dumitru din Poiana Negri.

Președintele Corpul Național al Polițiștilor (CNP), organizația Suceava, comisarul-șef Marius Ciotău, a transmis sincere condoleanțe familiei și a subliniat că Nedelea era un om și un coleg deosebit.

„Regretăm profund trecerea în neființă (sic) a Șefului de post Coșna, agent Florinel Roman Nedelea, plecat mult prea devreme dintre noi. A fost un om de o noblețe cum rar mai găsești astăzi și va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Colectivul Primăriei Coșna transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis și Primăria Coșna.

Florin Roman Nedelea a murit în ziua în care fetița cea mică a împlinit 6 ani.

Redacția a observat mai multe cazuri de coincidențe de acest tip, cu oameni care mor subit în preajma unei zile importante a familiei lor sau a lor personal.

Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit subit chiar în ziua când împlinea 18 ani.

Un copil de 14 ani din Suceava a murit subit chiar la banchetul de final de Clasa a VIII-a.

Un cadru medical din Focșani a fost găsit mort în casă tot de ziua lui.

Profesorul și ziaristul sucevean Gheorghe Dolinschi, a murit subit chiar de ziua lui.

Jurnalistul constănțean Paul Pârvu a murit după un un dublu AVC și a fost înmormântat chiar de ziua sa de naștere.

Jurnalistul EVZ Vlad Teodorescu a murit chiar în ziua în care ziarul aniversa 30 de ani.

Un lucrător pe ambulanță din Timișoară a murit la scurt timp după injectare, în apropiere zilei lui de naștere.

Activista #rezist Irina Andrieș, triplu vaccinată, a murit subit chiar la aniversarea manifestației de pe 10 august din Piața Victoriei

Surs. Andrei Nicolae/ ActiveNews

Vedeți și VIDEO: MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile