Actualitate

Un student israelian vaccinat a infectat 83 de colegi după ce a luat Covid de la o rudă vaccinată

Israelul înregistrează un nou val de infecții cu COVID, în ciuda numărului mare de vaccinări. Un elev israelian vaccinat a luat Covid de la o rudă vaccinată și apoi a infectat 83 de elevi de la liceu, potrivit Gateway Pundit.

Autoritățile sanitare din Tel Aviv sunt îngrijorate pe fondul apariției unui focar de coronavirus la un liceu din Israel, unde s-au infectat 83 de elevi, din cauza unui elev vaccinat care a transmis virusul.
După cum relatează postul de televiziune Channel 12, cel puțin 83 de tineri au contractat virusul la o petrecere – toți de la același coleg de clasă. Principalul lucru îngrijorător în acest caz este lanțul de infecție care a dus la apariția focarului.
Potrivit Times of Israel, tânărul care a distribuit virusul la petrecere a fost vaccinat. Acesta, la rândul său, a fost infectat de la o rudă care fusese, de asemenea, vaccinată, iar acea rudă a fost infectată de la o persoană care fusese, de asemenea, vaccinată și care se afla recent la Londra. Nu este clar despre ce variantă de coronavirus este vorba.
Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile
0
Spune-ți si tu părerea.x