Actualitate, Social

Un tânăr de 25 de ani din Bihor, implicat într-un accident rutier grav are nevoie de ajutor: I s-a amputat jumătate din laba piciorului stâng

Istvan Uszkai, Mici, cum îi spun prietenii este un tânăr de 25 de ani din orașul bihorean Valea lui Mihai. Împătimit al motoarelor, Mici a suferit până în prezent două intervenții chirurgicale, în urma unui accident rutier, scrie portalul bihon.ro.

 

 

Și-a pierdut jumătate din laba piciorului stâng

Potrivit apropiaților, Mici a suferit imediat după accident o intervenție chirurgicală, în care i s-a amputat jumătate din laba piciorului stâng. Tânărul bihorean este internat în secția de Chirurgie Plastică de la Spitalul Municipal din Satu Mare. Istvan a suferit până în prezent două intervenții chirurgicale, însă medicii au transmis că bihoreanul va mai avea nevoie și de alte operații.

Prietenii s-au mobilizat pentru a-l ajuta

„Întrucât costurile cu spitalizarea și cu operațiile nu sunt suportate de către CAS (pentru că a fost accident rutier), noi, prietenii, încercăm să mobilizăm pe cei care vor și pot să ajute financiar pentru a-l ajuta pe Mici cu cheltuielile mult prea mari pe care va avea de le suportat atât pe durata internării, cât și pentru reabilitarea ulterioară. Nu rămâneți indiferenți la suferința lui și întindeți o mână de ajutor după posibilități! Vă suntem recunoscători pentru sprijinul acordat!”, transmit apropiații lui Mici.

Cei care vor să îl ajute pe Mici să se recupereze pot dona bani în contul mamei sale, Maria Uszkai: RO34BTRLRONCRT0390254101.

Sursa: bihon.ro/ PresaSM

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile